Vilken helg

Ja jösses, jag har knappt hunnit packa upp allting trots att jag kom hem igår kväll! Men, nu är det en ny dag och jag har lite planer. Men först och främst, jag skämtar inte när jag säger att vi har typ -20 grader. KALLT!
 
Jag är i alla fall i stallet och fixar en massa! Danny ska ridas nu på förmiddagen och sedan ska jag ta tag i mitt stallskåp. Det ska städas, jag ska tvätta lindor/schabrak och så ska jag prydligt hänga in allt igen. Göra plats för alla nya saker helt enkelt! På tal om all shopping så är det faktiskt kvar hemma än, men jag tänkte ta kort på prylarna innan det följer med till stallet. Ni får se allting i ett inlägg lite senare idag!
 
Det blir även fler bilder från matinén och kanske första delen av mässbilderna. Har klickat över 1000 bilder under helgen så jag har massor av roligt att visa er! Är sådär superlycklig över en underbar helg. Träffat massor av ER! Så roligt att några vågade sig fram för att hälsa och tack så jättemycket för beröm av både bloggen och Dannys utveckling. Dessutom har jag hunnit med att prata med flera "gamla vänner" både från ponnytiden och andra sammanhang. Stockholm Horse Show 2012 var verkligen något alldeles extra.

Hej! Relativ ny läsare här, som har fastnat för din blogg. :)
Men ett önskemål vore att du lade till ett sådant "nästa sida" eller liknande, i slutet av alla inlägg så man kan bara klicka sig vidare mot äldre inlägg och läsa i arkivet! Skulle vara väldigt händigt :)

Mvh Tina

Svar: Hej! Kul att du börjat kika in här :) Tyvärr bloggar jag från blogg.se och där går det inte att lägga in "nästa sida"... Väldigt tråkigt, för jag hade också velat ha det.
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?