Fredag

OK, nu har jag börjat dagen med ett inlägg om vinterhat - då vänder vi på humöret nu. Jag är i alla fall på jobbet och blir kvar till 16.30! Danny vilar idag och honom fixade jag i morse. Tänkte åka förbi en sväng efter jobbet också så kan jag åka hem med ett gott samvete till kvällen! Rykta, finmocka och en kvällsmorot - då blir han nöjd.
 
Själv har jag inga speciella planer för kvällen men det dyker säkert upp något roligt! Imorgon ska jag i alla fall se The Hobbit med en kompis - det ska bli kul! Någon som har sett den redan? Vad tyckte ni?

 

Jag hade sett fram emot att se den men läste att det var massa djur som dött eller skadats svårt under inspelningen eftersom gården de hålls på var som en ruin och de fick dåligt foder osv. Känns inte så bra att stödja sånt. :(

Svar till Maria:
Jag är inte helt insatt i detta, men detta har tydligen sagts av en djurrättsorganisation vilket gör att man självklart bör se det på ett källkritiskt sätt. Det är tydligen bland annat kycklingar som har dött under filminspelningen, men vad jag vet så är det inga kycklingar med i filmen så det är inte själva filminspelandet som har gjort att djuren har dött. Tror att det är gårdar som har misskött djuren som har någon avlägsen koppling till filmen. Jag vet som sagt inte, men så hemskt som det låter lär det inte vara :)

Filmen är för i övrigt helt fantastisk!

Hej jag är en ny läsare. Hittade till dej för ca en vecka sedan. Du är en flitig bloggare, jag undrar vart du får all inspiration att skriva och vad du skriver om? Kul nu kommer jag följa dej!!! Mvh Jenny

Hoppas du ska se den i 3D för det var något alldeles extra.. vet inte om jag annars tyckte den var toppen, helr okej.. Men 3Dn gjorde den tusen gånger bättre enligt mig :)

Jo jag vet att det är PETA och att det hände på gården djuren fanns på. Men de var ju under filcrewets beskydd sas, deras ansvar. Bland annat föll en häst ned i en brunn och bröt ryggen...

Hej Frida! Jag vore väldigt väldigt tacksam ifall du kunde svara på detta i ett inlägg eller här. Är väldigt intresserad av dina träns ( Primiera) och det står mellan kandaret och det vanliga med aachengrimma. Så mina frågor om dessa är om kandarstycket är avtagbart så att man kan rida med det som ett vanligt träns? Och sitter alla spännen( som brukar sitta på sidorna) uppe vid nacken på BÅDA tränsen? Med vänlig hälsning, Emma :)




Kom ihåg mig?