Galet glad

Alltså jag måste låta lite löjlig, men åh så glad jag är över att vara tillbaka på snowpark. Jag har saknat allt! På boendet går jag dit i mjukisbrallor, osminkad med håret i en tofs. För så ser man ut där... Inget fel, jätteskönt och underbart. Men, när ska jag se ut som en människa?! Knappast i stallet, där ser jag alltid ut som hej kom och hjälp mig. Hur ofta är jag på stan? En gång i veckan? Max.
 
När man gick i skolan var det så naturligt att göra i ordning sig, platta håret och dra på mascaran. Nu går jag inte i skolan längre (det var ett tag sedan haha). Visst blir det hela partyoutfiten ibland på helgerna men jag saknar det där vardagliga "fixet". Gud så galet löjligt det låter men har verkligen saknat att vara människa, inte bara stalltjej. 
 

Så snyggt hår! Är det så långt på riktigt eller har du förlängning i? :)

Svar: Det är mitt riktiga:)
Frida Hallgren

Gud så fin du är! :)

Ditt hår är fantastiskt, du måste ha grym kvalité som får det så tjockt och långt.

Jag har också det problemet haha! Jobbar i ett stall, dessutom i ett annat stall än hemma så där har jag ju inte mina "fina" stallkläder heller utan man har ju verkligen de som tål att slitas på.
Det är skönt att få vara lite vardagsfin ibland :)

Så fin du är :)

"för så ser man ut där".. jo tackar du!! ;P

Svar: Haha men det ääär ju så :D
Frida Hallgren

L

Jättefint hår! Vet verkligen känslan. Ibland rider jag på morgonen och hinner bara byta kläder innan skolan (universitet), och då känner man sig ju lagom fräsch. :D

I know the feeling! Jag pendlar mellan Postens uniform och stallkläder, lagom kul...




Kom ihåg mig?