Globenshopping

Här är mina inköp! Jag tycker att mässan var bra och gillade montrarna från Charlies, Sjöhagen och framförallt Jockey Reitsport från Tyskland! Där köpte jag både schabraket och dom underbara bruna bootsen. Det var kanske inga riktiga mässpriser någonstans, men jag fyndade lite i alla fall. Mycket trängsel mellan showerna, men jag som mest gick under som shower jag inte hade biljett till (exempel hoppningen) kunde röra mig ganska fritt.
 
Detta shoppades i alla fall:
 
✓ Cremefärgat schabrak (250 kr) 
 
✓ Cremefärgade lindor (200 kr)
 
✓ Bruna boots med fårskinn (260 kr)
 
✓ Guldboots till prisutdelningar (100 kr)
 
✓ Fodrad tränsväska (150 kr)
 
Måste se till att vinna lite mer nu så jag får använda mina guldboots haha! Borde kanske köpt silverfärgade i stället haha.... (jag är den ständiga tvåan). Dom bruna bootsen gjorde sig inte så bra på bild, dom är mycket brunare i verkligheten. Ursnygga! 
 
Vad tycker ni om mina inköp? :)
 
 

Riktigt fina grejer!!

Själv tyckte jag mässan var tråkig i år. Inga direkta mässpriser och längre att gå från showerna och dessutom nästan samma utbud i alla montrar...

Jag fyndade dock en ny vinterjacka från HW som jag tänkt att ha när jag INTE är i stallet...blev en fleecetröja också och lite annat smått och gott men inte alls några mängder som det varit tidigare år.

Jag som letade såna boots! Såg dom inte för alla människor... :( Tur jag fyndade königsstövlar med 10% rabatt (tack för inspirationen), schockemöhleschabrak och BoT-grejer!

schabraket och lindorna var riktigt fin färg, samma som min ponny nästan ;) Bootsen var också riktigt snygga, själv köpte jag lackboots :)

Såna boots har jag också, de är verkligen jättesnygga, blev helt lyrisk när jag såg dem. MEN min häst fick fruktansvärda skavsår av dem! Han BLÖDDE på tre av fyra ben. :/ Det fastnar sand och grus innanför luddet och eftersom bootsen är så stela och rejäla skaver de som fan... Tror inte jag kommer våga använda dem igen. :(

Svar: Jag har haft luddboots i alla år, aldrig haft några problem :)
Frida Hallgren

Köpte 3 par boots, de där med fårskinn. Supersnygga! Två svarta och ett par bruna. Min häst som alltid får skavsår, nu har han ett helt får på varje boot ;)

Bootsen var underbara!

Varför försvann min kommentar? Konstigt...

Sry, nu syns de igen, gammalt fönster kom upp ;)

Det har jag också! Enbart de bootsen som någon häst fått skav av.... :/ Har Horseguard, Eskadron osv med fårskinn och de har aldrig gett skav.

Åh dom bruna bootsen var verkligen super snygga :')

åååå snygt!! elsker schabraket och lindorna!

Älskar de bruna bootsen, underbara!!:)




Kom ihåg mig?