Ingen toppkväll direkt

Men suck haha... Spårig kväll som slutade med att jag fick åka hem innan 12. Mami fick ta hand om sin stackars dotter heheh. Obehagligt eftersom jag vet hur mycket jag tål och gårdagens sista drink smällde till helt, så att den var spetsad med något annat skulle jag sätta mycket på. Vet att det förekommer men det har aldrig hänt tidigare - en rejäl läxa.
 
N

Usch va läskigt! Ta hand om dig!!

Usch jag vet hur det är! :( Har tyvärr precis haft en sådan fullständig blackout efter en fest. Full fräs (o tydligen väldigt glad o rolig iaf...) o sedan blocksomnat. Har väl tappat kollen på en timme under kvällen kanske. O jag var hemma redan kl 22... I mitt fall ver felet att jag hakade på mina kollegor som väger tre gånger mer än mig som hetsade med massa snapsrace. De såg iaf till att jag kom hem när de såg att det blev lite för mycket... Det är jag väldigt tacksam för!! :) Det kan ju bli extremt farligt om man irrar iväg själv, om inte annat kan man ju helt enkelt frysa ihjäl! :(

Åh :( MEn fyfan vad snygg du är människa!!!!!!!! Skulle dö för ditt hår och utseende

K

Usch! En sak som kan hända när man är ute men som man definitivt inte räknar med när man är på fest med sina kompisar! Men det råkade min dotter ut för! Hästfolk dessutom! Kommer aldrig förstå att det kan vara kul att testa o se hur en kompis reagerar på plegicil! Det polisanmäldes och fast det fanns folk som kunde vittna om att tjejen berättat om det och att syrran hade plegicil till sin häst så lades det ner i brist på bevis! Har fortfarande svårt att ens läsa det pappan skriver i tidningen!

Min lillasyster råkade ut för droger i sitt glas en gång i halmstad. Hon sa att hon inte mindes ett skit efteråt!

Fy vad läskigt! Drick försiktigt i Gran Canaria då!
Älskar ditt hår btw!! <3

Hoppas att det inte är som det verkar vara! Bra iaf att du kom hem välbehållen, ha nu en underbar semester :D

Fy va otäckt! Hoppas du mår bra nu i alla fall. Fattar inte folk som håller på och stoppar saker i folks drinkar, vad vinner dem på det liksom?




Kom ihåg mig?