Julstämning

Åh herre vilket kaos det var på stan. Folk sprang som galningar mellan affärerna och man blev irriterad bara av att gå 10 meter framåt på gågatorna. Fick i alla fall ihop dom sista klapparna och allt annat som skulle inhandlas. Dagens mest hysteriska butik: Systembolaget. Det var galet. Dagens minst hysteriska butik: Granngården. Halleluhja! Det var jag och en till person i hela butiken.
 
Nu ska jag bara jobba ihjäl mig hela helgen, sedan är det julafton på måndag. Därefter juldagen som kommer bli galen, då blir det utgång och partaj med kompisar. Sedan blir det Gran Canaria. Ledighet, sol, värme. Jag kanske gör vissa besvikna, men jag kommer inte att ha tidsinställt 5 inlägg om dagen här. Det kommer inte att bli vanlig uppdatering men jag lovar att ni kommer att överleva. Kameran följer med utomlands och det blir helt enkelt "den vanliga Frida" ni får följa, inte hästlivet.
 
Nu ska jag ta en promenad med hundarna och bara andas. Har stressat hela dagen och måste bara ut, gå i min egen takt och "bara vara". Älskar det.
 

Äsch det gör väl inget om du inte tidsinställt inlägg? Att se bilder från Grand Canaria och kunna sukta sig bort till varmare ställen än Sverige låter toppen! :)

Låter som min dag. Var på Granngården och där var det lugnt, ICA var däremot INTE lugnt >< jag är vanligtvis inte mordiskt lagd men idag var det inte långt ifrån att huvuden rullade ;)
Helgen är samma för mig -jobbar 07:45-20:05 både lördag och söndag.

När du är utomlands så surfa inte på mobilen med abonnemangets 3G-nät!!! Kan bli så dyrt att det kommer en räkning på 10-tusentals kronor! Leta upp något internet café eller om hotellet har gratis wifi du kan använda.




Kom ihåg mig?