Mässbilder del 1

Ja nu var det dags för den stora bildbomben från mässan! Som sagt tyckte jag att det var en helt OK mässa i år. Lite trångt (som vanligt) och inga riktiga mässpriser - men samtidigt ett bra utbud av blandade saker. Mycket fina märken och den tyska montern "Jockey Reitsport" var underbar (där köpte jag boots och schabrak). Dock talade personalen endast tyska eller engelska, så när jag skulle fråga efter benlindor blev jag lite ställd. Just det hade jag inte koll på vad det hette haha! Löste sig dock utan problem.
 
Nedan är i alla fall lite blandade bilder, och fler kommer! Njut av prylar i mängder.
 
Förresten, ni som var där - vad tyckte ni om mässan?
 

Jag tycker att mässan var riktigt bra! Rent ögongodis för mig hehe.. Jag var där under lördagen och det var extremt mycket folk så man fick nästan kriga sig fram för att komma någonstans haha. Under kvällen blev det lugnare men fortfarande en hel del människor! När jag och mamma hade betalat i Börjes i Tingsryd lilla affär så var det fasen KÖ in dit. Snacka om att vi hade tur då!

Tyckte inte den var så imponerande. Inga jättebra priser och heller inte så mycket grejer. Mässan kändes mindre än tidigare tyckte jag. men det var ju inte riktigt lika trångt vilket var bra. Men Globenmässan är långt ifrån lika bra som den på Falsterbo!

Lite dåligt med mässpriser som sagt, och trångt som vanligt. Falsterbo är bättre. Hoppas på att få prova GBG:s nån gång, så man kan jämföra! :) Hittade inte sådär jättemycket saker tyvärr!

Jag tyckte den var bra!
Vet inte riktigt vad ni som säger att det inte var några mässpriser förväntade er? Jag tyckte att de i affärer jag handlade i så var det nedsatt pris och några procents rabatt(typ 20%) lite överallt. De kan ju inte skänka bort varorna, vore intressant att höra vad ni hade velat ha för "mässpriser"?

Ida

Jag gillade inte mässan så mkt. Inga mässpriser och fruktansvärt trångt.. Trängseln förstår ja men lite lägre priser tyckte jag allt att de skulle ha

Det är klart att det var nedsatt pris på mycket som var där inne men inte på allt. Såg mycket som hade originalpriset på sig vilket gjorde att jag inte köpte saker som jag egentligen var ute efter. Men tyckte ändå att mässan var helt OK förutom att man verkligen var tvungen att pressa sig fram för att komma någonvart och att det kunde resultera i att man inte såg allt som fanns på mässan heller utan missade en del. Fick dock med mig några grejor hem så är nöjd :)

Tur man inte var där.. ;)

Åh, gissa om jag blev sugen på ny utrustning när jag såg dessa bilder? Haha ;)




Kom ihåg mig?