Nytt världsrekord

I Grand Prix! Det var Charlotte Dujardin och Valegro (som tog OS-guld i somras) som krossade det gamla rekordet taget av Edward Gal och Totilas (84,08%). Det nya rekordet är 84,447% och skedde igår på London International Horse Show.
 

Fin är han Valegro, men absolut inte i klass med Totilas utstrålning...

Hon är min idol! Rider så himla mjukt och fint, och Blueberry som han kallas rids ut och får galoppera och busa runt på ängarna och i skogen. Och så har hon alltid hjälm!
Har förresten snott hennes tygelfattning och min häst gillade det, stången blir mildare när tygeln hamnar lägre. Perfekt om hästen är känslig. Dessutom är det väldigt enkelt att reglera stångens inverkan när den inte sas sitter fast mellan två fingrar. :)

Det är ett jättefint ekipage! Kolla in vinklingen på bakdelen och hur han sätter sig ordentligt i piaffen. Så där korrekt är det inte många grand prix hästar som rör sig idag tyvärr! Jag gillar att det kommer nya stjärnor på dressyrhimlen :)
/Ninnurur

Ida

Hej. En fråga. Vet du vem Hannah Hurvenes Clarke är och hennes häst Look Alike? Inte känner men om du kanske känner till henne bara, har koll på hästen kanske? =)

Svar: Hej! Nej tyvärr har ingen aning..
Frida Hallgren

Hästarna blir bara bättre och bättre :)




Kom ihåg mig?