Påväg till tågstationen

Ja ni vänner idag blir det inte mycket till bloggande! Jag är precis påväg till tågstationen och ska sätta mig på tåget. Vid 12-tiden är jag framme i Stockholm och ska försöka leta mig till globen hela själv. Kan bli ganska spännande haha... Allt det här med tåg, tunnelbana och sådär är jag inte direkt van vid.
 
Vid 15.30 börjar familjematinén och då kommer jag att vara på plats på läktaren! Förhoppningsvis har jag hittat mitt sällskap då. Kanske har jag gått lite på mässan innan det, eller så går jag senare på kvällen. Hoppas träffa många läsare! Förmodligen så uppdaterar jag ingenting här förrän jag har kommit hem till hotellet igen på kvällen.
 
Hoppas ni som också är på plats i Stockholm får en underbar helg med mycket hästar, shopping och andra roligheter. Ni andra får förhoppningsvis se en liten del av mässan i alla fall, jag tänkte fotografera så mycket jag orkar och lägga upp här. 

Haha i början när jag skulle åka själv med pendeltågen osv var jag väldigt nervös men man lär sig snabbt! :)

Följ bara skyltarna mot grön linje mot hagsätra och gå av vid globen. Du kan inte göra fel, det är jag övertygad om, jag har lyckats lära mig ;) och åker du för långt på den linjen så hamnar du hos migmi högdalen, haha.




Kom ihåg mig?