Protokollen har kommit!

Ja idag kom protokollen från senaste tävlingen. Eftersom det var domarutbildning så använde dom alla papper efteråt och analyserade ritterna in i minsta detalj. Synd att man inte var med egentligen :)
 
Vi skrapade ihop ynka 59,41% haha! Jaja, protokollen var roliga att läsa i alla fall. Det var tre domare, så jag tänkte skriva alla protokollen för sig. Jag blir i alla fall galet stolt och varm i magen av alla fina kommentarer!
 
Domare H: Ann-Sophie Annerstedt - 60,67%
Av domare H fick vi 7:or på mellantrav, övergången till samlad trav, halvcirklarna, mellanskritt, båda skrittpiruetterna, övergång mellantrav/samlad trav, halvcirklarna igen, mellangalopp, samlad galopp, samlad galopp igen, ökad galopp, övergång till samlad galopp, mellantrav. Vi fick 8:or på galoppfattning från skritt och sista halten! Danny fick även 7:a på gångarter och jag på min sits. 
 
Dom lägsta poängen av denna domare var: 3:a på första serpentinen (omslag), 3:a på enkelt byte med kofficient 2 (byter från fel galopp), 2:a på andra serpentinen (trasslar i galopp), 4:a på enkelt byte med kofficent 2 (svårt i bytet).
 
Kommentar: "Härlig häst, snygg. Idag spänd och har svårt att hålla sig på mattan. Framtiden för sig!"
 
Domare M: Anna Wennerlund Cruickshank- 60%
Här fick vi 7:or på första halvcirklarna, höger sluta, första skrittpiruetten, andra halvcirkeln, mellanskritt-ökad skritt, samladgalopp, övergång till samlad galopp från ökad. Danny fick 7:a på gångarter och jag på min sits. 8:a på sista halten.
 
Dom lägsta poängen var: 3:a på mellangalopp (busar), 4:a på serpentin (byter, omslag), 2:a på andra serpentinen (busar) 5:a enkelt byte med kofficient 2 (ska skritta bättre). 5:a på lösgjordhet (understuket "lydnad") hahah....
 
Kommentar: "Elegant häst med utstrålning och fin rörlighet. För dagen lite för "på" för att riktigt komma till sin rätt"
 
Domare C: Johan Ekenberg - 57,56%
Av tredje domaren fick vi 7:or på vänster öppna, höger sluta, övergång till samlad trav, andra halvcirkeln, galoppfattning från skritt, samlad galopp, ökad galopp, övergång till samlad galopp, mellantrav, halt hälsning. Danny fick 7:a på gångarter,
 
Våra lägsta poäng av denna domaren är (håll i hatten nu!): 4:a mellangalopp (allt för laddad!), 4:a första serpentinen (omslag), 1:a med kofficient 2 på första enkla bytet  och 1:a med kofficent 2 på andra enkla bytet. Haha jag dör, vi fick ettor på båda enkla bytena och poängen räknas dubbel - förstår ni hur dåligt det blir hahaha....
 
Kommentar: "Jättefin häst som för dagen var för laddad. Har framtiden för sig!".
 
För er som nu blev sugna på att se filmen från ritten igen - varsågod! Jag slänger upp den nedan. Tycker att det är grymt intressant att se hur dom dömde hans busritt.
 
 

På vilket sätt var det domarutbildning? den ena domaren är väl Grand Prix domare redan? :)

Svar: Alla dom som dömde var redan utbildare domare, men det satt 10 domaraspiranter och skuggdömde i bakgrunden!
Frida Hallgren

aha, tänkte väl. :) den ena domaren har häst i samma stall som mig :-p

Kul med så fina kommentarer :)

ettor på enkla byten låter så sjukt lite! :O jag hade fått -10 på mina byten hahaha

Naw vad söt han är! Ser ju minst sagt ut att tycka det är riktigt kul ;)

En liten fråga bara och det är VERKLIGEN inte menat som någon kritik på något vis nu, utan bara en fundering, din höga hand och mellanåt väldigt raka arm - är det av någon anledning (uppresande eller liknande), en olat eller är det av någon annan anledning. Jag har funderat på det tidigare när jag sett filmer och bilder men har inte riktigt vågat fråga förut för jag har varit "rädd" att du ska ta det fel, så det hoppas jag verkligen inte att du gör nu!

Hur som, även flera väldigt bra bitar i programmet enligt mig! Fina ni e :)

Svar: Skulle säga att min "normalhand" är något för hög, det är något min tränare påminner mig om. Dock gör jag massor av uppresande tygeltag på denna video, då han dök helt i vissa delar av programmet :)
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?