Rapport från Emma

Dagens guldstjärna går till min egen dator som bestämde sig (om än motvilligt) att koppla upp sig på hotellets wifi! Åh så glad! Det går dock bedrövligt långsamt och snacka om att det testar på tålamodet när en sida ska ladda i flera minuter haha...
 
Jaja, jag är på semester och då ägnar jag ändå inte någon tid åt att koppla upp mig online - dock kan det vara skönt att lägga några minuter på att kika väderprognoser och aftonbladet - lite vill man hänga med även när man är utomlands. Idag har vädret varit som igår, sol men ganska blåsigt. Vi har varit nere vid havet och badat mitt på dagen men nu på eftermiddagen blev det poolhäng igen. Det är underbart att kunna ligga i bikini och jag får lite ångest över att tänka på hur det är hemma. Snö, vinter och kallt. Hua!! Tror alla hästägare skulle behöva en (eller två) veckors "time out" under vinterhalvåret för att man ska orka med den jobbiga årstiden att ha häst.
 
På tal om häst så smsade jag Emma idag för att få en rapport om Danny! Fick svar att han åt mat och stod still, så det låter lovande. Är lite nervös över att han ska vimsa runt för mycket i hagen nu när han vilar men förhoppningsvis håller han sig i skinnet. Jag satte upp regler för honom innan jag åkte, så jag hoppas att han lyssnade ordentligt!! :)
 

Off-topic: Säg gärna vad det blev för sporrämmar när du har beställt dem, för de måste ju matcha dina fina stövlar! ;)

Är inte alls avis, håller med om att vi alla borde få komma bort, även om vi älskar det vi gör.
Själv har jag inte varit på solsemester sen 2009 innan jag fick hem min kille... kan inte lösa det så bra tyvärr. =/ Var iväg en vecka förra året, men då var jag ju i spanien och tränade dressyr så det blev ju inte direkt hästledigt, även om det blev klimatförändring ;)
Ta vara på tiden och njut gärna lite åt mig med ;)

KH

Regn o tö o slask! Näe, inge kul i Falun!




Kom ihåg mig?