Soliga kramar fran mig

Tyvarr fungerar inte hotellets wifi for min dator, sa jag far helt enkelt skriva fran dom datorer som finns har. Som ni marker ar det inte alla bokstaver som finns haha :)
 
Vi har helt fantastiskt vader och dom tva forsta dagarna har varit med klarbla himmel och 20-25 grader. Idag blaste det en hel del men det var skont med lite vind nar man lag i solstolen. Varat hotell ligger uppe pa en hog brant och vi har en pool som gar precis utmed, sa tittar man ner ar det stup - sa coolt! Vi har dessutom havet alldeles nedanfor sa utsikten ar fantastisk. Ibland gar vi ner till stranden, men mestadels ligger vi uppe vid poolen vid hotellet. Jag har inte varldens basta talamod nar det kommer till att sola, men lite brun hade jag allt tankt bli :) Vadret ar pa min sida i alla fall.
 
Hoppas att allt ar bra med er hemma i Sverige ocksa! Har inte hort nagat fran Emma som tar hand om Danny, sa jag antar att det gar utan problem. Ska skicka ivag ett sms till henne i morgon tankte jag. Ska aven forsoka ta massor av bilder fran hotellet och sant - men det gor vi en dag det ar mer mulet ute. Sa lange far ni ha det super!  
 

Mysigt det låter :)

Åhh mys! Vi är inte alls avis här hemma Frida ;)
Danny sköter sig fint och gav han en rejäl myskram när jag tog in han från hagen igår, är helt säker på att han saknar sin mamma jääättttee myyyccckket! ;)

m

Haha jag hade samma problem med bokstäverna när jag var utomlands för ett par år sedan, himla störigt! (;




Kom ihåg mig?