Välkommen in till Falu RK

Många har önskat en film där jag visar anläggningen jag står uppstallad på - och nu är den här! Filmade som hastigast och lyckades tyvärr tajma strax innan sopning sker av stallgångarna (då är det väldigt fint minsann), men lite spån har ingen dött av, så jag filmade på ändå.
 
Nu förstår ni vad jag menar med dom fem "stallkropparna" som är byggda längs en lång, uppvärmd stallgång. Jag filmade även ridhuset, ridbanorna. sadelkammare och mycket mer! Visst är det modernt och fint :)
 
 

Roligt att se hur ni har det i stallet! (:

Ni har ju iallafall bättre än oss på Nynäshamns RK :)

Superfint!
Jättekul med en video :)

Tycker inte Falu rk är spec. Fint.. Känns industri i stallgångarna. Sveden och svärdsjö är mycket mer myskänsla.

Jätteflott! Modernt och verkar väldigt praktiskt :)

Fint ni har det! Skönt med alla olika stalldelar. Där jag står har vi 4 st stall, 3 med bara privathästar och ett med alla ridskolehästar och några privata står (där står jag) och det blir ganska mycket spring med nästan 50 hästar i bara det stallet...

Mycket, mycket större än vårt med våra 11 boxar fördelade på två två stalldelar. Dessutom är vi bara 8 hästar just nu. Måste vara mycket liv och rörelse hos er, men kanske lugnt på förmiddagarna. Tack för rundturen :)

Tack för den trevliga rundturen! Ni har ju det så bra i det stora fina stallet! Såg väldigt ordningsamt ut i alla delar av stallet.
Vilken lyx med tvättstugan och torkrummet, och vilken underbart stor utebana! Wow!!!

Smart med uppvärmd gång och separata stallar! :) Själv står jag i en fd lada, som är uppdelad i två stall. Dock har vi superstora boxar, så man kan stå ut med att det inte är uppvärmt :)

Kul med guidad visning! :D

Åh så fint ni har det!

Hur mkt kostar det att ha honom uppställd där om man får vara nyfiken? :)

Är det alla hagar som finns? Med tanke på att det var så många boxplatser? De såg väldigt, väldigt små ut, men det finns kanske fler? :)

Svar: Det finns hagar så att det räcker gott och väl för dom hästarna som står där. Alla ridskolehästar går i flock i två stora hagar som inte filmades :) Dessutom finns sommarhagarna på baksidan av stallet som inte används under vinterhalvåret!
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?