Dagens händelser

I morse åkte jag till Danny vid 07.00 på morgonen, men efter en stunds betänktetid åkte jag hem igen efter 30 minuter - jag var alldeles för trött. Hade jobbat kväll dagen innan och var så uppe i varv efter det att jag inte kunde sova under natten.

Sov på soffan i en timme och sedan var jag fit for fight igen! Åkte tillbaka, jobbade Danny på longerlina och stämde av med Therese som skulle komma med en sadel till mig under kvällen. Min tränare Marika kom sedan förbi med en sadel i famnen som hon skulle prova på sin unghäst - men på något vis lyckades jag få den att hamna på Dannys rygg istället och det låg väldigt trevligt! Lite vid, så eventuellt åker den väl fram till öronen på honom när jag rider i den - men det visar sig.

Detta var en Equipe och den var väldigt lik en Childeric i modellen. Låg som sagt mycket trevligt än så länge!
Den andra sadeln som jag ska prova imorgon förmiddag är en Childeric som min kompis Lina Andersson har haft på sin häst Kypros.

Nog om det!

Båda hästarna har jobbat fint idag! En guldstjärna till Esco som gick väldigt fint i ridhuset idag trots att det var träningar och fullt i hästar i ridhuset. Han är bara för ljuvlig att rida den där lilla Esco-hästen.







Kom ihåg mig?