Dressyrklimatet i Dalarna - tillägg

Pappa påpekade en sak som jag borde ha skrivit redan i första önskeinlägget om "Dressyrklimatet i Dalarna" som ni finner längre ner på sidan. Tur någon har koll haha! Gör ett nytt inlägg som hör ihop lite med det förra.

En väldigt rolig "visste ni att" är att vi har två GP-ryttare i Sverige på allra högsta nivå som fortfarande tävlar för sina hemmaklubbar i Dalarna, trots att de nu bor på andra ställen i landet.

Den första är givetvis Charlotte Haid Bondergaard som jag arbetade hos! Hon tävlar för Insjöns Ridklubb som alltså ligger i Dalarna (ca 45 min från mig). Sen har vi Minna Telde som tävlar för Svedens Ponnyklubb som också ligger här i Dalarna (ca 10 minuter från mig).

Dina inlägg om dressyrklimatet var intressanta (även om jag var medveten om det som står i just detta inlägg). Jag kan hålla med om att det inte längre är någon klubb i länet som utmärker sig specifikt, men tyvärr vet jag inte om jag känner så mycket gemenskap. Detta kan dock bero på att jag tävlar för en hoppklubb...

Hur som helst så var det kul läsning! :)

Sveden, Minna och Dino <3 ! Minna är oss trogen och en otrolig förebild ! Min tid hos dom glöms aldrig bort !




Kom ihåg mig?