Familjemys

Jag är alltså på plats för lite skidsemester med familjen i Sälen. Det ska bli väldigt härligt att bara vara, få sova till i alla fall 8.00 på morgonen istället för att väckarklockan ringer 06.30 som den gör alla dagar (inkl. helg) annars.

Danny reds ett ordentligt pass i ridhuset imorse så nu är han förhoppningsvis lite trött i någon dag till. Emma har hand om honom och han kommer att vila de dagar jag är borta (är hemma igen torsdag). Det kan vara skönt för honom med en paus också, låta alla nya saker vi har jobbat med i ridhuset "sjunka in" och bara gå i hagen och vila lite.

Esco kommer att ridas lite ute i skogen och det är Lina/Petra som har hand om honom. Han får också vila lite från dressyrträningen och bara rulla på lite utomhus och jobba lite bommar (Lina är hoppryttare). Det tror jag blir väldigt nyttigt för honom och förhoppningsvis är han mer motiverad än någonsin för jobb i ridhuset sedan när jag kommer hem igen!



Sv. Haha du det är nog inte så troligt.. tror inte han uppskattade hästarna så mycket;) Men jag bjöd på mat från Mcdonalds sen så jag tror det kompenserade upp lite;) Gäller att förhandla! hahaha




Kom ihåg mig?