Hemskt fula boots

Har sett dessa boots på bilder några gånger och blir lika full i skratt varje gång, hur kan man ens komma på tanken att använda sånna här? Dom är verkligen hemskt fula! Under all kritik haha. Stor diss!

Bootsen är från Hööks.

En jag känner har sådana där haha ;) Men jag tycker verklgen dom är skitfula, förstår inte riktigt vilken funktion dom fyller av att se ut sådär??

Haha jag har faktiskt sånna på min häst! Jag har aldrig tänkt på att de skulle vara fula, min häst är töntig om vad den har på benen och dessutom får den inga skav när de snurrar, fast om det är typ träning är ju fårskinnsboots betydligt snyggare men mindre praktiskt.



Jag tycker faktiskt att snurrboots är snyggare än neoprenboots!

Ja, de är ju inte snygga, men väldigt praktiska! De är inte ivägen på samma sätt som vanliga boots, min häst trivs mycket bättre med dem på!

Haha håller med dig! Sjukt fula!!

gillar dom inte heller, förstår inte utseendet

Vet en tjej som använder såna till sin ponny på vintern eftersom vanliga boots fylls med snö och trycker upp mot kotan. Dessa är lite lägre och fylls inte med snö på samma sätt. Även om de är så vackra ;)

Utseendet är ju inte allt, de är jättebra!

Suck typiskt dressyrfolk (djurplågare)

Det är säkert bra men kan inte låts bli att tycka de är fula.

Haha gillar att dressyrfolk skulle vara "djurplågare". Eller så är det de som inte tränar dressyr som plågar hästarna?

Jag har faktiskt sånna på min häst, haha. upplever dessa mycket bättre än vanliga gummiboots som jag använt tidigare. som någon skrev, att det inte fastnar snö under på samma sätt och hållbarare (ja faktiskt). men jag håller med om att dom inte är speciellt snygga ;) praktiskt kan inte alltid vara snyggt :)

strunt samma om dom är fula, huvudsaken är att dom fyller sin funktion vilket är att skydda hästen, man använder inte boots bara för att det ska vara snyggt, de ska fylla en funktion vilket dessa boots faktiskt gör! i min värld går hästens skydd och välmmående i första hand...menmen




Kom ihåg mig?