Lång dag

Har just landat lite framför datorn efter en lång dag. Började med att rida Danny i ridhuset imorse och släppte efter viss tvekan ut honom i hagen efteråt. Det har blåst vansinnigt mycket idag! Vi som bor i Dalarna och är vana vid att det alltid är vindstilla blev helt förfärade haha. Danny skötte sig dock superfint och fick gå in vid 13.00 innan han blev för orolig.

Efter detta åkte jag till Borlänge/Granngården för att köpa foder till Danny och hann även med en sväng in på Aubiose för att köpa pikétröjan jag lade upp bild på tidigare.



Undra hur många 19-åringar tjejer i Sverige som har klubbkort på Granngården haha! Känner mig riktigt mogen faktiskt.

Därefter blev det en sväng hem för att börja sätta igång med packning. Imorgon åker jag med familjen på skidsemester till Stöten i Sälen. Ska bli ljuvligt att koppla av från vardagen och bara njuta i skidbacken istället för att bara sälja liftkort till alla andra som jag gör på jobbet.. Kommer dock ta med mig datorn och håller er uppdaterade som vanligt!

Emma kommer att ta hand om Danny och Esco sköts av Lina och Petra, så dom två går det ingen nöd på. Blir nog skönt för båda pållarna att få vila några dagar då båda har trimmats ganska ordentligt senaste dagarna.

Emmas kuvert som hon kommer att få imorgon hahah...


 

Härligt med lite skidåkning! :)

Har också klubbkort på granngården och har nog haft sen jag var 18;-) haha!

Haha här är en till 19-åring med klubbkort på granngården ;)

Haha jag skaffade också klubbkort idag, bara för det var rabatt på mineralerna jag skulle köpa ;) Haha!






Kom ihåg mig?