Premiärtur på Danny utomhus

Idag bestämde jag mig för att göra premiärturen på Danny utomhus, på riktigt. Har ridit på utebanan 2 gånger innan, men aldrig utanför staketet.

Det började inte bra. Så fort jag satt foten i stigbygeln och satt mig i sadeln drog Danny iväg i galopp och bockade i stora språng haha! Då var vi fortfarande kvar på stallplan hehe... Blev lite ond på honom och till sist skrittade han hyffsat lugnt och vi tog oss till utebanan. Red runt några varv och när vi kände oss tillräckligt lugna och hade alla fötterna i marken styrde jag in på stigen mot skogen.

När vi kommit några meter in bland träden trodde jag att Danny skulle få en hjärtinfarkt, minst haha!!! Han såg stenar, träd, skuggor och höll på att dö på fläcken. Efter lite övertalning fortsatte han på stela ben in i den skrämmade skogen och visste knappt vad han skulle titta på, det var läskiga saker överallt!

Efter 25 minuter var vi tillbaka i säkert förvar på stallplanen igen, och vi överlevde! Danny var väldigt duktig med tanke på att han inte är riden något ute innan.

Heja heja!! :)

så söt




Kom ihåg mig?