Stallpyssel

Åkte till stallet där Danny står nu på morgonen och pysslade lite med honom innan utsläpp. Fy så kallt det är idag!! -12 grader när jag lät cykeln rulla nerför backen till stallet.. Och kallare ska det visst bli till helgen, hörde något om -22 på vädret, men det kan väl ändå inte stämma?! I så fall får inte Danny gå ut i hage...

Idag verkar det dock bli strålande fint väder! Tänkte gå ut och gå en liten tur runt anläggningen idag med Danny och se hur han beter sig utomhus. Har inte ridit honom någonting ute ännu (annat än skritt på ridbanan) så vet inte riktigt hur han reagerar på saker, men han verkar vara en rätt cool häst.

Ber även om ursäkt för att det är dåligt med ridbilder på Danny! Men det finns en anledning som heter "inga broddar.." Det är värdelöst att försöka fotografera inne och eftersom det inte var snö där han stod innan har han bara traktbrodd (2 stycken) och inga sulor. Det går med andra ord inte att rida utomhus utan att riskera att få styltor eller att han halkar.

På tisdag kommer dock hovslagaren, och efter det lovar jag att vi ska försöka ta kort på honom när jag sitter på!

Slänger in en bild på Klas istället denna gång ;)

Tack! Det känns förjävligt just nu, och det kommer det nog att göra ett tag till. Men jag vet att det kommer att bli bättre sen, även om man får bära sorgen i sitt hjärta.

varför kan han inte gå ut om det är kallt?

Är ju bara att slänga på ett täcke extra om du är rädd att han fryser?

ida

Ja här uppe i norr hade vi -26 grader när jag åkte till jobbet =) våra hästar är ute med dubbla täcken och lite extra att äta, men samtidigt tycker jag att man får göra som man vill =)

Kan du inte be någon att filma då istället så får vi se hur han rör sig också? :)

Haha. Har haft cirkus -28 här i en vecka, men hästarna tål det också! Har på min häst först ett stalltäcke och sen tjockt vintertäcke med hals över det. De håller faktiskt värmen bra mycket bättre än vad vi tror :)




Kom ihåg mig?