En normal vecka för Danny och Esco

Tänkte skriva lite om hur en vanlig vecka ser ut för hästarna. Det varierar självklart lite, men skulle man ta ett snitt i det stora hela ser det ut såhär.

Danny:
Vilar oftast lördag eller söndag om jag jobbar helg då jag brukar vara hemskt trött när jag slutar vid 17. Vissa dagar blir det lättare pass för honom som idag, då longerades han trots att jag jobbade helg. Försöker att alltid se till att röra lite på honom på eftermiddagen om han har kommit in tidigt (ca 13) så han får hålla igång magen lite.

Skulle man räkna på det så går kanske Danny 4 dagar i ridhuset, 1 dags longering, vilar en dag helt och förmodligen skrittas han ute en dag (har inte provat det än). Det är en normal vecka för honom!



Escritor:
 
Eftersom Petra (Escos ägare) tycker att det är viktigt att Esco får sträcka på sig utanför ridhusets väggar ibland försöker jag att rida ut 1 gång i veckan på honom. I övrigt tränas han i ridhuset de dagar jag rider honom och vilar resterande dagar. Petra är även väldigt duktig på att tömköra, så det är ett jättebra komplement till Escos träning.

Du måste rida ut på Danny också någon gång i veckan (förutom att skritta). Han behöver miljöträning så som även annat underlag att trava o galoppera på för att hålla

Du måste rida ut på Danny någon gång i veckan också (förutom skritta ut). För han behöver miljöträning när han är så ung samt att han behöver trava o galoppera på annat underlag för att hålla. Bara ett tips.

Oj ursäkta, såg inte att min tidigare kommentar hade publicerats

Just det Frida! Glöm inte att du MÅSTE rida ut Danny!!;) hahahaha!!

Vad är det för fel på att rida ut på sina hästar i mer än skritt?

Gillar att man tar varandra precis på orden. "Bör" hade det också kunnat stå

Kan du inte skriva ett inlägg om Varför du väljer att inte rida ut Danny ?

Kan du inte skriva ett inlägg om Varför du väljer att inte rida ut Danny ?




Kom ihåg mig?