Träning för Marika och en skadad Frida

Suck suck.. Red träning för Marika idag på Danny och det började riktigt bra! Mjuk och fram för skänkeln. Red slutor i galopp längs långsidorna och det var svårt tyckte Danny som gärna bytte galopp istället - haha bytena kommer inte att bli något problem.

Men allt eftersom träningen gick började jag få väldigt ont på insidan av låren, precis vid knästöden på sadeln.. Till slut sved det och var så olidigt att jag fick säga åt Marika att jag bara kunde rida lätt i traven. Fortsatte passet och vi avlutade sedan.

När jag tog av mig ridbyxorna såg det ut såhär:


Behöver jag säga något mer? Aaaaaaaaj. Eftersom sadeln ligger i bakvikt så hamnar jag automatiskt med benen för långt fram/jag tippar bakåt och hamnar väldigt nära med mina ben mot knästöden som alltså har skavt mot huden. Helt galet!

Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv med en kopp te och en filt i soffan.. Haha

Usch, din stackare! Smörj med zinksalva!

Det finns en häst på min gamla ridskola som har en sadel som ger alla ryttare blödande sår på insidan av högerknä..! Jag har snygga ärr på båda knäna efter den sadeln..! ;)

Ajajaj!!

eller så köper du lite aloe vera produkter av mig ;) har både för häst och människa! kyla, värme, mjukgörande, rengöring med MYCKET mera !

Aj aj! Vet precis hur du menar, varit med om samma. Svinont gör det ju!




Kom ihåg mig?