Träning för tränare på Danny

Idag red jag för andra gången träning för min tränare Marika på Danny! Och imorgon firar jag och Danny två veckor tillsammans, herregud tiden går så himla fort! Första träningen gjorde vi bara några dagar efter att jag hade fått hem honom och idag har jag alltså haft honom i nästan två veckor.

Vilken skillnad!!! Allt stämde så otroligt mycket bättre, jag har lärt mig lite hur han "funkar" och var knapparna sitter. Han har ett helt annat sug när han känner sig säker på att jag inte tappar balansen och stör honom i traven (även om jag fortfarande måste rida lätt ibland).
Fick rida mycket öppnor längt långsidorna och göra tempoväxlingar i öppnan. Red även skänkelvikningar och jobb på volten i trav/galopp.
Vi hann även med några skrittpiruetter och tempoväxlingar i galopp. Alltså ökade galoppen!!! När jag ber honom öka sprången på långsidorna lyfter hela fronten på honom, vilken känsla.

Han är magisk!



Vilken fin sida han har. Verkligen den typ av häst jag gillar, med långa ben och fin överlinje. Byggd i uppförsbacke, precis som det ska vara :)

när får vi se film på er? =) han ser superfin ut, en riktigt SNYGG häst!!




Kom ihåg mig?