Träning på Esco

Efter att ha varit hemma och mellanlandat för lunch åkte jag alltså vidare till Källviken och red träning på Esco. Det var kallt och jag var verkligen som en levande isbit efteråt.
Esco som vaccinerades tidigare i veckan hade vilat i två dagar var lite het och stark i början, men det löste sig efter hand och mot slutet var han kanon!

Vi började att jobba med skrittpiruetterna som blir bättre och bättre! Han är i lite inlärningsperiod men har verkligen det rätta tänket, piruetterna blir lite stora bara. Sedan gick vi vidare direkt till galopp och red korta språng --> långa språng och så korta igen. Även jobb i förvänd galopp som han är hur klockren som helst i. Mot slutet tog vi travjobbet och först blev han lite stark, men efter att ha ridit skänkelvikningar och lite länga/samla "tänkt" i traven också släppte han igenom jättefint.

Är så roligt att rida Danny och sedan Esco nästan direkt efter varandra samma dag, för dom är så himla lika fast ändå så himla olika haha! Samma motor och fina i munnen, men helt olika rörelsemönster :)

Hade ingen dagsfärsk bild på Esco för det här inlägget, men lägger upp senaste filmen på honom ifall det är någon som har missat den innan!

it looks nice !

beautifull horse ! <3



love

Jätte fin häst och du rider ju helt makalöst bra! :)




Kom ihåg mig?