Tusen tack Petra

Ni vet västen från Kingsland som jag lade upp bild på, den svarta och rosa. Jag fick den av Petra, Escos ägare som tack för att jag hjälper henne med Esco. Den var ju tyvärr lite för liten (XS) så jag åkte till Aubiose och försökte byta till en större storlek.

Till min stora besvikelse var det verkligen den sista västen som var kvar, och eftersom det är vinterkollektionen så går det inte att beställa några fler. Blev jätteledsen, men fick hjälp att försöka hitta en motsvarande väst. Tyvärr fanns det inga alls som föll i min smak och bestämde mig för att lägga pengarna på något som jag verkligen behöver.

Det blev en riktigt fin lädergrimma till Danny! Han fick bara med sig en grimma i nylon och har med andra ord ingen i läder.
Eftersom det är viktigt att de har en lädergrimma vid transportering har det varit lite "akut" att köpa en sådan, men med alla utgifter denna månad har jag fått välja bort att spendera pengar på det.

Därför var Petras present otroligt välkommet! Jag är så tacksam!

Här är den fina lädergrimman med mässingdetaljer (fler bilder kommer senare)

Åh vilken snygg!! Men synd med västen! :-(

Frida, för mig är det viktigaste att det blev något som du vill ha eller verkligen behöver. Så du gjorde helt rätt som bytte till något som verkligen kommer till användning. Tack för att du alltid ställer upp och hjälper mig med Esco, är så mycket värt för mig i detta läge. Kram

Riktigt snygg!!

åh vad fin var har du/petra köpt den???




Kom ihåg mig?