Besiktning av dansken

Att jag ens trodde att det skulle bli så enkelt som jag hade hoppats.. Nej nu står vi istället inför en mängd funderingar och frågor. Plåtarna skickas imorgon och kommer förhoppningsvis fram på onsdag till min veterinär. När han har studerat röntgenplåtarna och kommit med sina ord får vi se om något ändras.

Det handlar om ett mindre röntgenfynd, mer kan jag inte säga. Mycket handlar även om hur värdet på hästen ändras, hur villiga de danska ägarna är att förhandla och mycket annat. Detta kommer förmodligen att ta några dagar, under tiden kommer inga beslut att fattas.

Några spekuleringar undanber jag tacksamt, ni har ingen aning om vad röntgenfyndet är för något, vilken summa det handlar om på hästen och allt annat som rör det hela.


Tråkigt när det blir komplikationer. Hoppas ägarna är villiga att göra en bra deal. :)

Vad tråkigt. Hoppas på de bästa!

Vet hur det känns.

Hittade min drömhäst tidigare i år. Alla som följde med mig och provred hästen blev kära och jag kände att detta var hästen jag skulle kunna utvecklas på.. tills besiktningen sen gick den drömmen i kras. Hur mycket jag än ville så var det inte hållbart. Man ska inte köpa sig problem.

Hoppas att det löser sig för det bästa för er :)




Kom ihåg mig?