Dagens jag ska ha!!

Idag blir det ett dagens jag SKA ha, inte dagens vill ha. För detta träns ska jag verkligen köpa från Hööks! Danny ställde till det lite då han har liten COB i storlek på huvudet, och alla mina saker är anpassade efter Klas jättehuvud (FULL). Det kräver förmodligen ett inköp av ett träns och jag är förälskad i detta...

Tränset är från Hööks produktnyheter och kostar 659 kr. Min tanke är att byta ut nosgrimman mot min 5 cm breda vitfodrade nosgrimma och sätta på ett glittrigt pannband. Det skulle bli DRÖMTRÄNSET! Ska självklart ha det i svart även om det bruna var mycket snyggt också (alla med fuxar, kööp!!)



Med exempelvis detta blinget från http://skaerlund.eu/ :



 

Jag har beställt det:-) sååå fint!!

Vet inte själv hur det där tränset är, men läste idag på någon blogg att någon förälskat sig i den modellen och gått in på HÖÖKS någonstans och kollat på det och klämt lite och så och det kändes inte som läder och såg inte ens ut som på bilden tydligen, men det är väl iofs inte värre än att man kan returnera det om det skulle vara för plastigt och fult. Det var något spänne som satt på ett konstigt ställe med, till nosgrimman tror jag det var. Frasen "det fanns uppenbarligen ett syfte med att bara fota ena sidan av tränset" bet sig i alla fall fast när jag läste. Men jag hoppas att du blir nöjd med det, smaken är ju som baken :)




Kom ihåg mig?