Ett inlägg om TLOP.se

Vill först och främst tacka Matilda Holmström för länkningen till min blogg! Tänkte även skriva lite om Matilda/TLOP.se som jag har följt väldigt länge.

Från början läste jag endast TLOP.se för att jag ville följa Matilda som jag känner sedan tidigare. Vi har tävlat mycket mot varandra på ponny och eftersom vi bor relativt nära varandra så blir det ofta i tävlingssammanhang man ses.

Matilda är en av de mest imponerande och inspirerande människor jag vet. Hon är en skicklig ryttare samt har en fantastisk struktur och planering för sina hästars träning och tävling. Från början uppfattade jag henne lite som en person med "taggarna utåt" men ju närmare jag lärde känna henne desto ödmjukare blev hon.
När jag kom till läget där jag var tvungen att fatta beslutet att vi skulle avliva Klas efter alla skador var det Matilda som gav mig det största stödet man kunde ha fått. Hon hade ju redan gått igenom samma sak med Astiz och visste precis hur jag kände. Hon svarade på alla mina frågor, hur stora eller små de än var. Jag minns till och med att vi pratade bara timmarna innan det var dags att gå ner till Klas i stallet för sista gången, hur ledsen jag var och hur mycket stöd hon gav mig. Jag vill bara ge dig det största tack man kan för att du stöttade mig genom allt Matilda!

Numera kan jag bara säga att TLOP.se är den bästa bloggen som jag läser och jag ser fram emot att följa båda Matildorna inför årets tävlingsäsong och hoppas att vi ses på tävlingsbanorna så snart som jag har fått hem en ny häst!

Fina vän <3

måste hålla med dig, tlop.se är den bästa hästbloggen! startsida på min dator, haha =)




Kom ihåg mig?