Foderstat till boxdörren

Har gjort en foderstat som ska sitta på boxdörren. Det står inte på lappen vad han äter för något eftersom jag har färdigpackade höpåsar och foderhinkar med kraftfoder som jag har fyllt på själv.

Tanken är att han ska äta så mycket hö han orkar (får iprincip fri tillgång) och sedan kraftfoder på det.
Vi har inte gett honom något kraftfoder alls nu första dagarna, då det är lätt att de får problem med magen vid en så stor omställning som det är vid flytt/nytt stall/nytt hö.

Imorgon ska vi dock smyga igång med lite kraftfoder! Han kommer att få äta Krafft Groov 125 som alla mina hästar har ätit. Sedan får det visa sig hur han fungerar på detta foder.

Visst blev den snygg! Fixade lite färg mm. i paint haha.




Den blev fräsch, absolut. Men som stalltjej vill jag bara ifrågasätta en sak, nämligen varför du inte skriver ut vad han äter, även om du ger egna burkar/påsar? OM något händer så du inte kan fixa så är det avsevärt mycket enklare att ha allt uppskrivet så är det bara för den som jobbar att servera, det har räddat väldigt många som jag jobbat för "som aldrig i livet skulle låta någon annan fixa foder till min häst för andra kommer bara glömma något" osv.

Det är aldrig fel att ha en lapp med foderstaten någonstans IFALL något händer i alla fall, för man kan aldrig vara för säker.. Bara en tanke. Inte kritik.

Håller med ovanstående. Hela meningen med en foder skylt är ju att om ngt felas så ska ngn kunna ge hästen det den ska ha! Åtminstånde höet hade jag märkt ut!




Kom ihåg mig?