Första ridpasset hemma på Danny

Satt upp i sadeln för första gången hemma på Danny! Har ju bara ridit honom en gång innan (provridningen) så det var mycket spännande.

Han betedde sig jättebra i nytt ridhus och kändes mjuk och fin. Dock har han allt en räv bakom örat den där hästen.. Han testade rätt rejält och stoppade upp + lättade fram, men efter att ha fått en "dask" på rumpan av spöet lade han dock ner försöken haha :) Det är lite humör i honom, men oh vilken känsla när han går!

Min gängliga häst som för tillfället mest består av fyra långa ben:



Danny fick på sig lite prylar för ridning :)




Han tog även en liten eftermiddagslur och sov gott i boxen. Det är så roligt att se hur alla hästar är olika individer och beter sig olika! Klas hade aldrig lagt sig ner på eftermiddagen sådär så först trodde jag att det var något fel på Danny haha! Men han var på benen efter en stund och var lika pigg som vanligt!



Oj, han har verkligen långa ben haha.. men söt som lägger sig och tar lite siesta. En ganska avslappnad kille med andra ord :)

Haha först tänkte jag bara vad är det för konstiga vita snören han har runt benet sen såg jag vad det var xD vad fin han är! :)

Fin han är, väldigt ponnysöt. =)

Vad är det för skydd? :)




Kom ihåg mig?