Frida shoppar

Var på ridsportaffären Aubiose (ligger i Borlänge) i förrgår och shoppade ett par nya ridbyxor. Märket är Back2Back och dom kostade knappt 700 kr. Jag har redan ett par i exakt samma modell som är mörkgrå men eftersom dom är de bästa ridbyxorna i min garderob fick det bli ett par till i annan färg. Ridbyxor är ju lite förbrukningsvaror så jag brukar sällan köpa de allra dyraste till vanlig "vardagsträning" och tycker att Back2Back är hållbara och sköna! 

Eftersom jag alltid stoppar in mina tröjor i ridbyxorna tycker jag att det är snyggast med bred linning och två knappar.

Åkte även förbi CityGross på vägen hem. "Grossen" hos oss har hästgrejer man kan frossa i varje gång man ska handla mat haha! Måste verkligen hylla detta, dom har allt från foder till bett och ridstövlar, helt underbart. Så CityGross i Falun = stor tumme upp!

Det blev ett schabrak från Källqvist och modellen hette "protector". Har mest (bara) Mia's schabrak så nu klev jag in i en ny värld. Googlade lite och fick bland annat upp "bäst i test" i Tidningen Ridsports test för schabrak så det verkar ju lovande. Schabraket var tjockt och skönt! Dessutom löjligt billigt, 250 kr på grossen! Vet dock inte vad de ligger på i för prisklass i vanliga fall haha..





Då kanske du gillar dessa från hööks - http://www.hooks.se/product.aspx?productid=100733&deptid=27&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

Jag va lite skeptisk först för de är crw, men jag älskar dem! Sitter bra och är sköna! Snyggt med instoppad tröja eftersom de är både en lite bredare linning, två knappar och bred hälla bak med lite "snygg brodyr" som ger ett lite mer "exklusivt" utseende.

Sjukt fin häst du har, OTROLIGT FIN! Ser verkligen ut som en Grand Prix häst ;) Sjukt snygg!

kram

Fina grejer, schabraket verkade jättebra ju & var riktigt fint! :)

Haha ja Back2Back är riktigt bra ridbyxor. Hade ett par förut ifrån just Aubiose men dom gick sönder när jag ramlade av, började nästan grina för det var mina älsklingsridbyxor. Fy vad arg jag var då haha. Och Protector är jättebra, lite synd bara att det inte finns i lite mer färgglada färger :D

Snyggt schabrak! Har redan två från protector o älskar de, men den färgen mums De måste jag kolla in hos oss :)

Men ÅH vilket snyggt schabrak!



/Maria

ida

köpte ett protector schabrak från Källqvist på Ullared när jag var där här om dagen, vitt i allround modell, letade dock efter en dressyr modell men de fanns inte, verkar bra i alla fall. 100:- gav jag för de ;)




Kom ihåg mig?