GALET!

Hittade länken på en 3-åring som finns hos Helgstrand Dressage. Den är TRE år och rör sig helt makalöst! Frågan är väl hur länge en sådan häst håller, men förhoppningsvis en framtida världsstjärna.

Kan tillägga att hästen är e. Blue Hors Romanov, samma pappa som Danny med andra ord!

Haha förstod du skulle gilla den..! Fast vem gör inte de ?!!

J

Helt makalös! Men som du sa, hållbarheten... förslitningsskador lär komma som ett brev på posten om den där hamnar i fel händer.

HELVETE!!!

Vilket steg! och den traven, helt makalöst! hoppas dom inte pressar den för hårt. är den tre i år eller blir den 4a iår?

Mamma Mia!!!!!

Mamma Mia!!!!!

men herregud! Vilken snygging, Kul att den är halvbror med din!

poeh what a horse ! damnn ! <3



love

Rean Landman from the Netherlands

Shit vilken fin häst! Ser lite orolig ut i munnen stundtals bara. Men jag tror ingen skulle säga nej till en sån fin! De såg ut att ha ett väldigt flashigt ridhus dessutom! Kanske bara jag som tänkte på det! haha!

Vilken goding! Sällan jag faller pladask för stor häst, men den där var outstanding! :) håller med, hoppas den ej kommer i fel händer bara!

Makalöst fin gång. Älskar gången :D

Tyvärr rär det ju oftast hållbarheten som sviken hästar emd så stor gång och rörlighet vid sådan ung ålder. Dock är det en otroligt härlig häst med ett grymt och luftigt steg. Det kan man inte säga någonting om. ;)

WOW, de sku inte vara så dåligt med den där hemma på gården! ;)

Hamnade på de här blogginlägget nu, har du sett hur den ligger nu? Fantastisk häst!




Kom ihåg mig?