Lite lädervård av träns, kandar och pannband

Hängde fram lite läderutrustning och pysslade lite. Det är så hemskt att se sina egna saker som tidigare har använts varje dag, nu hänga i garderoben eller ligga nerpackade i flyttlådor. Men förhoppningsvis får jag snart användning för sakerna..

Här är lådan med allt puts! Självklart har hårsprayen sin plats där (sprayas på som sista finish, blir fantastiskt glansigt!)
 

Kandaret blev putsat och sprayat, längtar efter att få använda det igen!




Sedan fick tränset sig en ordentlig puts... Egentligen har jag ett silvrigt pannband på det, men har för mig att jag använde det på en annan häst som jag skulle tävla.




Pannbandsglitter!

Va? Spreyar du hårspray på lädret?? Går det, haha! Blir det inte klibbigt och så? Hade varit kanon om det gick att fixa den där lilla extra finischen! :D

Hej! Jätte fin blogg och hästar, absolut en jag ska börja följa! Men har en fråga angående hårsprayet? Har fått tipset av en bekant som säger att det ger en extra glans på tex träns men har aldrig testat själv. Undrar därför om det blir fint glansit eller så och om det inte blir klabbigt ? Du får jätte gärna svara här eller i min blogg så jag ser vart svaret kommer! :)

Jag brukar oxå köra hårspray, bästa glansmedlet! Haha




Kom ihåg mig?