Lite mer ordning på läget..

Har lagt alla saker i påsar som är uppdelade efter vad det ligger i dom.. Allt detta ska med till stallet! Kommer som tidigare sagt alltså att flytta till en ny anläggning  med denna häst och har inte en enda grej där nu.



Åkte sedan till anläggningen och spånade boxen, fick lite mer info om hur rutinerna fungerar mm.
Tog lite bilder under tiden också haha! Vet inte hur många gånger jag sa kommentaren "Ska bara ta en bild.. måste ha bloggmaterial haha!!!"

Nyspånad box



Det är en ganska stor anläggning och varje "stall" ser ut såhär. Det finns 5 stycken likadana stall med 8 boxar i varje! Här ett av dom:



Skåp att inreda med grejer! Det gör vi imorgon :)



Dansken har fått sig en hage också. Tillräckligt stor för att han ska kunna röra på sig och tillräckligt liten för att inte jag ska få en hjärtinfarkt av nervositet för att han går ute..



Entré till anläggningen



Har "Dansken" något riktigt namn? :).

Men gud! Jag bor i falun och har ridit på den där klubben i fem år, slutade dock för två-tre år sen då jag skaffade egen häst. Visste verkligen inte att du bodde i falun!

Men gud! Jag bor i falun och har ridit på den där klubben i fem år, slutade dock för två-tre år sen då jag skaffade egen häst. Visste verkligen inte att du bodde i falun!

Säger som Jessica! Rider där lite sporadiskt nu, hade inte råd att fortsätta rida lektion den här terminen. Försöker därför rida lite träningar för Marika och hoppa lite för Annica. Du vet ingen som behöver en medryttare lite nu och då här i Falun? ;) tävlat la dressyr och 120 hoppning. haha. Här säljer vi ut oss!

tyckte jag kännde igen stallet :)

var där och tävlade i sommras, du behöver inte kolla upp mina resultat. Det gick katastrofalt dåligt.

Zanetti är också dansk ;)




Kom ihåg mig?