Outfit till hagen

Det slog mig nyss att jag nog måste ägna mig åt lite shopping till en tänkbar ny häst.. Klas som var min första storhäst gick inte ute i hage alls vilket innebar att vi inte köpt några riktiga "utegångstäcken" i storhäststorlek. Alla ponnytäcken till Fidolina skickade vi med till de nya ägarna och Norma hade med sig täcken för hage när hon kom. Dessa täcken följde därför med henne hem igen!

Så kikade runt lite och hittade en bra outfit på Hööks.

Vintertäcke med hals, heltäckande benskydd till fram och bakben samt boots till alla fyra ben!


Härligt att höra att det är en till i vårt avlånga land som inte har självklar utevistelse till sin häst! =)

Får man fråga varför Klas inte gick i hage? :)

LN

Varför alla skydd? Kan tänka mig att man vill ha om man har en vilding i hagen, men att eventuellt köpa ett såpass komplett "skyddskit" innan man vet vad det är för häst tycker jag var lite roligt :)



Opponerar mig dock inte mot hagskydd i sig, flertalet av våra tävlingshästar hade det i hagen. Fast själv skulle jag nog inte vilja sätta skydd om det inte var absolut nödvändigt.

Stackars häst som ska ha det.

Kim

Haft de där täcket till min häst, de skavde tyvärr av halva manen... Skulle sattsa på ett amigo ist trots prisskillnaden! De har min nu :) Inge skav!

Undrar precis som alla andra.... varför fick han inte gå ute??? och varför alla dessa skydd i hagen?!

Hahaha, där provocerade du folket, Frida ;)



Jag är riktigt sugen på de där skydden, vad kostar de?

Får man fråga varför han inte gick ute? om jag inte har fel va han en äldre import va? Vet att de oftast är vana att vara inne hela tiden men man brukar väl försöka "skola" dem till att vara ute iaf någon timma?

men han kanske inte gillade det haha, en del hästar är ju såna.

Ida

Undrar precis som flera andra varför han inte gick ute? Skulle vara intressant med ett litet inlägg om det, bara av ren nyfikenhet! :)

Varför ska du ha både skydd och boots på en ev ny häst?

Jag har också skydd på min häst i hagen! Riskerar onödiga skador om han går utan, i perioder fungerar det utan, men oftast behövs skydden på. :) Förstår varför du vill ha skydd i hagen!




Kom ihåg mig?