Presentation av Alive, valack f. 2006

Allt har gått så himla bra! Han gick rakt in i transporten och stod som en ljus hela vägen hem. Hemma i stallet lade han sig ner och rullade i den nyspånade boxen två gånger, och var sedan kolugn och nyfiken på det nya stället. Fick lite hö och hälsade på sin nya boxgranne.

Anledningen till att jag har kallat honom dansken är för att det är en dansk häst med danska ägare, det blev naturligt att ge honom det smeknamnet innan jag hade gått ut med namn, info etc. på honom.

Men nu kommer all info!

Dansken heter Alive men kallas "Danny" och är ett danskt varmblod e. Blue Hors Romanov (som Edward Gal har tagit över nu). Han är född 2006 och blir alltså 6 år i år. Danny är 166 cm hög men väldigt nätt. Han ser lite ut som en "tonårskille" med gänglig kropp och långa ben, men växer förmodligen till sig framöver.

Danny gör lite skolor, förvänd galopp och övriga krumelurer på LA-nivå. Han har ej börjat med byten men verkar ha väldigt lätt för sig.

Jag har provridit honom för ett par veckor sedan och föll pladask! Han är en ärlig häst med mycket motor, bra balans och rörliga gångarter. En god exteriör och väldigt välriden. En lagom häst som förhoppningsvis har talang för att ta sig en bit i klasserna framöver!

Så himla roligt Frida! Äntligen, du är så värd detta!:)



Åh va kul, grattis! Så söt han är, ser ut som en förvuxen ponny hihi

Stort grattis till nya hästen! Han ser så supersöt ut! Ska bli kul att följa er i framtiden, och kanske ses på tävlingsbanorna?! :D //Emma

Grattis!

Fin häst med fin stam :) ska bli kul att se film sen :)

grattis! så glad för din skull! kram

Hej! Jag ska ju snart (förhoppningsvis) köpa ny häst och jag är så nyfiken på hur du hittade Danny, och även din föredetta häst, Klas. Annonser, kontakter osv. Hur hittade du dem liksom? För jag förstår inte hur jag ska kunna hitta någon ny häst. Har kollat på hästnet och det finns ju inte särskilt många fina hästar där faktiskt. Så jag är lite orolig inför framtiden och skulle verkligen uppskatta om jag fick några bra tips hur man hittar en ny häst! Om du har några :)




Kom ihåg mig?