Rör om lite i bloggvärldens gryta

Tänkte sammanfatta senaste dagarna lite. En storm verkar ha dragit in över hästvärldens bloggar och mycket ilska, irritation och spydigheter har uppkommit. Det verkar uppenbarligen som att jag har rört runt lite i grytan och mycket känslor om allt och inget kommer upp till ytan.

Kanske var det längesedan någon verkligen stod för vad den tycker? Kanske behövs det också en blogg där kommentarerna inte tas bort eller redigeras för att vara snälla och passande för bloggen. Jag anser att alla får tycka precis som dom vill, man har olika åsiker så är det bara. I min blogg skriver jag mina åsikter, men du är mer än gärna välkommen att kommentera dina!

Jag har i alla fall inte haft så här roligt på länge, att skaffa en blogg var verkligen en grym idé.


Jag gillar din blogg Frida. Du är en duktig bloggerska,tar upp ämnen som skapar diskussion och som du säger; alla har olika åsikter, och det är okej! Vilket vissa tycker är provocernade. Näää kör på det här, tror faktiskt din blogg kan bli riktigt framgångsrik, jag läser den dagligen :)

Du är grym Frida!!

Nu kommer jag inte exakt ihåg, men du har ju haft hemsida/blogg tidigare när du red ponny. Den försvann ju fortare än kvickt:)




Kom ihåg mig?