Beröm åt Falu RK

Under helgens tävlingar fick alla deltagare en lapp med frågor från oss på Falu RK. Där fick alla tävlande ge oss respons på hur dom upplevde våra tävlingar. Det var frågor om allt från hur de upplevde parkering, uppstallning, tävlingsbanorna och ex. cafeterian.
 
Min mamma var ansvarig för lapparna och jag har nu passat på att sitta och läsa igenom alla svar, jätteintressant! Överlag är alla otroligt nöjda med våra tävlingar vilket är superkul. Det gavs beröm för uppstallningen, god mat i serveringen, att vi hade stora ytor och en massa mer. Vi har även fått några punkter som kan förbättras inför nästa år och sådant är jätteviktigt att veta. Vi gör ju allt för att ha så bra tävlingar som möjligt! 
 
Jag hoppas att ni som var här och tävlade i helgen och var nöjda över allting rekommenderar våra tävlingar framöver.  Jag som har tävlat mycket och varit på massor av meeting måste säga (utan att överdriva) att våra egna tävlingar är bland det bästa jag har varit med om. Uppstallningen är i permanenta stallar med massor av skötspiltor med duschmöjligheter och hela anläggningen är grymt fin. Tävlingshästarna har lugn och ro och våra ytor för framridning, tävlingsbanor etc. är enorma. Jag kan varmt ge beröm åt oss själva för riktigt bra tävlingar.
 
Ni är välkomna hit nästa år! 
 
 

Jag glömde ju fylla i lappen! Men du får gärna framföra att jag var väldigt nöjd med tävlingarna. Dock tycker jag att nästa år kan ni lägga MsvA på lördagen och George på söndagen. Tror det skulle locka fler ekipage att komma upp över helgen och ni skulle få fler starter i dessa klasser. Sen kan det ju vara roligt om MsvB-klasserna inte är samma, kanske B:4 och B:5 vore nåt? En läktare vid tävlingsbanan önskas också! Men i övrigt mycket välarrangerat, super uppstallning och bra tävlingar!

Dom som inte kunde erbjudas uppstallning på klubben borde kanske ha fått hjälp att hitta uppstallning någon annanstans? Alla har ju inte kontakter i Falun... (Vi tävlade inte pga detta)

Jag missade nog det där med lapparna men ni anordnar jätte fina tävlingar och uppstallningen är grym! Ni måste själva stor trivas på anläggningen =)

Jag vet enbart hur faluridklubb arrangerar hopptävlingar och det är tyvärr under all kritik. Eftersom du verkar vara med i någon slags tävlingskommite? rätt mig ifall jag har fel. Men du skulle gärna få framföra några punkter som skulle kunna förbättras.
*inte ha banpersonal under 15 år. I år hade ni en (10åring?) vid insläppet. som inte hade koll på någonting, jag klandrar absolut inte henne, utan dom som satt henne där. Förra året en lika ung flaggare, som tyvärr glömde höja flaggen med jämna mellanrum.
*Sekretariatet hade koll på nada. Visste inga starttider, inga utskrivna startlistor och ett halvtaskigt bemötande.
Kommer jag tävla på faluridklubb igen? Förmodligen, för tyvärr har vi ju för lite konkurrens på tävlingsfronten. För få ridklubbar och för få som arrangerar helt enkelt. Så då behöver man inte konkurrera om ekipagen så som ner över. Alltså noll serviceminded!




Kom ihåg mig?