Bilder på sadeln

Enda problemet är att det är inte såhär sadeln kommer att se ut om ett tag haha... När Childeric-sadlarna kommer så är dom så gott som i "mocka", alltså sadeln var grå med ljusbrun undersida när den kom. Sedan oljar man in den, då ändrar den färg drastiskt. Så just nu är sadeln helt svart! Imorgon när oljan torkat så kommer den förmodligen att ändra lite färg igen (undersidan kommer att bli mörkt brun). 
 
Som ni även ser så är den fortfarande matt, ungefär som mocka. Ju mer den smörjs och ju mer den rids i desto blankare blir den - om ni till exempel ser en äldre childeric kan den vara helt blank. Så kommer förmodligen min också att se ut sen, men som sprillans nya är dom av den här texturen och är matta. 
 
Jag har inte vågat lägga på den på Danny ännu...
 

Hoppas att den passar, rätt ovärt annars :)

den ser underbar ut :)

Det där kommer att bli skitbra! En kvalitetssadel :)

Vad kul!! Kommer ihåg känslan när jag packade upp mina nya Childeric.... Lycka!!! <3
Vad är det för modell, stl, paneler osv? (De betäckningar som är tryckta under kåpan)
Jag gillar när de är sådär matta/sträva, skönt att klappa på den då. (A) Och bästa greppet såklart. I morn när du tvålat den så syns den riktiga färgen och den blir mindre sträv. I morn vill vi se bilder med sadeln på Danny, och ridbilder! :)

Jag kände extremt stor skillnad på min häst när jag fick sadeln, helst i galoppen, det var ljuvligt:)
hoppas du känner samma.
Ett tips bara, lägg aldrig sadelgjorden över sitsen när den är svettig och torka alltid av sadelgjorden direkt efter ridpasset. Jag har tyvärr fått lite sprickor i midjan och ändå är jag jätte noga med min sadel. Förvisso kan man ju byta ut det om man vill.. Jag bytte undersidan på min förra året och då hade jag haft den i 4 år, min häst hade ändrat sig lite.

Lägg ett lakan på danny så slipper du riskera att smutsa ner den om den nu inte skulle passa eller om du är rädd att oljan ska fastna i pälsen :)

Åh så fin den är! Verkligen en vacker sadel :) Hur är det att rida i en sadel med stoppad lillkåpa? Känns den eller är den "bara snygg" har aldrig suttit i en sån x) Aktar mig för att göra det för då lär jag väl vilja ha en sadel för 30' jag med och jag tycker min var dyr som kostade hälften :P

Svar: Det är HEAVEN!
Frida Hallgren

den är riktigt snygg och ser väldigt skön ut!

Jätteball sadel! ♡ kolla gärna in på min lilla blogg!♡ Älskar ditt hååår! ♡

Jag vill också ha en Childeric, men ska vänta lite då min kille bara är 5 år och kommer att växa till sig lite under året :)

Jag hade också valt brun undersida, men lite mer mot samma färg som stövlarna är, lite röd-brun, tror jag :)

De blir mer rödbruna med åldern! :)

Gud vad den ser skön ut!!

Den ser helt gaaaalet skön ut! Och sen skadar det ju inte att den är fruktansvärt snygg!




Kom ihåg mig?