Enkät med frågor till ER!

Som ni såg på veckans schema är jag på jobbet precis hela dagen idag! Men vore väldigt roligt att få lite rolig läsning när jag kommer hem igen.
 
Därför tänkte jag nu fråga ER vilka ni är! Jag har gjort en liten "enkät" som ni kan svara på. Givetvis behöver ni inte svara på alla frågor om ni inte vill, utan tycker ni att de räcker med ålder och ungefär vilken del i Sverige nu bor i är det också roligt att veta!
 
Här är frågorna:
 
- Hur gammal är du?
- Var i Sverige bor du?
- Hur ofta läser du min blogg?
- Hur hittade du min blogg?
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se?
 
Tuen tack till er som vill ta någon minut för att svara på dessa frågor! Det ska bli jätteroligt att veta lite mer om er som läser samt hur ni hittade hit.
 
 
 

- Hur gammal är du?
27
- Var i Sverige bor du?
Sthlm, Vallentuna
- Hur ofta läser du min blogg?
För ofta ;) Minst en gång om dagen.
- Hur hittade du min blogg?
Via dressysnack.
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se?
Skulle vara mer uppdatering, annars är det helt klart min favoritblogg. Du är superinspirerande och jag älskar att det är så mycket klös i dig, trotts att du inte är dryg!

Mia

- Hur gammal är du? 22
- Var i Sverige bor du? Härnösand
- Hur ofta läser du min blogg? Flera gånger om dagen
- Hur hittade du min blogg? Via Stina

- Hur gammal är du? 44 år
- Var i Sverige bor du? Bor inte i Sverige. Bor i Bremen, Tyskland. Men kommer från Falun och har tillbringat många år på Falu RK.
- Hur ofta läser du min blogg? 1-2 ggr om dagen
- Hur hittade du min blogg? Genom en länk på en annan hästblogg
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Nä, tycker den är bra som den är.

- Hur gammal är du? 16 år
- Var i Sverige bor du? I stockholm
- Hur ofta läser du min blogg? Flera gånger om dagen!
- Hur hittade du min blogg? Via Matilda
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Älskar redan din blogg men skulle inte säga nej till mer film på dig och Danny och kanske även lite ridtips och ridövningar?

- Hur gammal är du? 17
- Var i Sverige bor du? en håla utanför nyköping ^^
- Hur ofta läser du min blogg? princip varje gång jag öppnar datorn, vilket blir ett antal om dagen ^^
- Hur hittade du min blogg? vet inte, var ett tag sen :O
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? naae :D

Hur gammal är du? 17 - Var i Sverige bor du? Norrköping - Hur ofta läser du min blogg? Läser alla inlägg, följer via bloglovin ;) - Hur hittade du min blogg? Tror att det var när Ingrid på dressyrmupparna länkade om jag inte minns fel :) - Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Fotar mycket själv, så jag uppskattar alltid mycket bilder :D

1. 16 år.
2. Bor i Värmland, inte så långt från gränsen till Dalarna ;)
3. Läser din blogg minst 4-5 gånger om dagen, kollar alltid vissa bloggar i mobilen ;)
4. Läser dressyrmupparna och Ingrid skrev ett inlägg någon gång om att hon träffade dig i dimman i Alanya någon gång och att hon rekommenderade din blogg så gick in och kolla. Efter de blev jag fast, tycker vi har lika åsikter gällande hästarna :)
5. Inget speciellt, vore roligt med ännu fler bilder, men det är inte lätt att hinna med. Tycker uppdateringen håller hög kvalitet ändå.

Jag är 18 år, bor i Västergötland, lite utanför Borås. Läser din blogg flera gånger om dagen. Hittade den via en länk på en annan blogg. Tycker den är superbra som den är! Du och dina hästar är grymt fina!! :)

N

Hej, Jag är 24 år och bor i Katrineholm och läser din blogg varje dag. Jag hittade hit via Holmströms blogg dock började jag inte följa dig förrän strax innan Danny och jag måste säga att du har blivit en stor inspirationskälla vilket jag inte trodde i början. Första inlägget jag läste va om skydd i hage och där skrev du en mening som jag inte föll för men sen tittade jag in igen och du verkar vara jordnära och att vi hade lika tänk trots att vi är på olika nivå :) Första intrycket kan va så fel ibland :)

23 år, Helsingborg (Skåne), Minst 1 ggr/dag, Via MH´s blogg. Tycker du skriver bra inlägg med fina bilder och läsvärd info. Bra tips och förklaringar.
Uppdateringen håller helt enkelt hög standard och kvalitet :) och hästarna är en fröjd att se på och roliga att följa i deras utvecklig! Keep up the good work :)

Jag är 27 år.
Bor i Karlstad.
Jag är nog härinne och kikar 2-3ggr/dag.
Jag hittade bloggen via Dressyrsnack.
Kanske mer uppdateringar då men jag förstår att du har ont om tid.

vi jobbar ju tsm så börja läsa din blogg då. är iaf in några gånger i veckan. 23 år och bor i falun haha ;P jag tycker du borde bredda bloggen mer, utnyttja marika med övningar och tips på hur man utbildar en häst (det du gör). och se till att bjuda in eller ha flera aspekter/åsikter åt olika håll inom ridsporten/hästhållning. ungefär som dina egna åsikter inläggen. och mera filmer, alltid roligt ;)!

26, Skåne, har precis lagt till dig på Bloglovin så nu läser jag dagligen, hittade hit via Bukefalos (högerklickade på dina bilder för att se om du lagt upp dem via blogg, och det hade du!), har precis börjat läsa bloggen lite mer regelbundet så det är svårt att säga vad som saknas, men jag gillar utrustningsinlägg haha.

- Hur gammal är du? Snart 15 år :)
- Var i Sverige bor du? I småland :)
- Hur ofta läser du min blogg? Varje gång du gör ett inlägg, följer dig på bloglovin ;)
- Hur hittade du min blogg? Jag kollade på bloggar om djur på bloglovin och hittade din blogg. Gick in här och kollade lite och tyckte att din blogg var superbra :)
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Nej, faktiskt inte :) Kanske filmer lite oftare ;)

Snart 45 bor i Ludvika kikar några gånger i veckan tror jag hittade dej genom Rackemarie fin intressant blogg som det är nu!

- Hur gammal är du?
21 :-)
- Var i Sverige bor du?
Sundsvall
- Hur ofta läser du min blogg?
Varje dag i princip
- Hur hittade du min blogg?
Via sodressage.se
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se?
Nej inte som jag kan komma på nu, kör på som du gör nu! :)

Jag är 14 år, bor i vansbro , läser din blogg flera gånger om dagen, hittade bloggen på dayviews eller facebook (minns inte) och bloggen är bra som den är :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

19 år, bor i Säter och läser bloggen i princip varje dag. Hittade den då jag såg en välbekant läcker Bukehäst i en facebookgrupp ;)

Eva

47 årig tant. bor i Norrköping , blev tipsad om dig genom Terese Klintestams blogg.Går in minst 2 gånger om dagen när jag är på jobbet men även på helgerna kollar jag vad du gör. Har varit utan häst i 20 år skaffat mig nu ett stort 5 årigt sto som ska bli min `dressyrstjärna ´ så mycket tips om träning, knoppning och andra vardagliga saker man ska tänka på.

Jag är 16 år, bor utanför Stockholm på Rindö, läser din blogg 1-3 gg/dag. Jag hittade din blogg via dressyrmupparnas länk över bloggar de läser, så då fastnade jag här :) Jag tycker din blogg är bra, men fler bilder sitter aldrig fel! ;) :D

- Hur gammal är du?31
- Var i Sverige bor du?Jämtland
- Hur ofta läser du min blogg?Varje dag
- Hur hittade du min blogg?Via sodressage

jag är 25 år och bor i Kalix, Norrbotten.
jag kikar nog in här 2-3 gånger/ dag kanske. Hittade nog hit via någon annan blogg, (kan nog ha varit dressyrsnack?)
Jag tycker din blogg är riktigt bra redan som den är, Men mer tips är alltid kul att läsa om och fina bilder är kul att se på. :)

- Hur gammal är du? 19 år
- Var i Sverige bor du? Jag bor i Finland :)
- Hur ofta läser du min blogg? Varje dag
- Hur hittade du min blogg? Min kompis tipsade om den
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Den är redan perfekt :)

23år och Falubo som du vet ;) ! Läser varje kväll när jag landat hemma i soffan och går igenom lite hästbloggar! Du började länka din blogg på Facebook och har sedan läst sedan första inlägget :) Förbättra... Äh du har lite av allt så tycker det är bra som det är. men kanske försöööka få in lite mer vardagsbilder. Inte bara "Fixade" med knoppar och vitt :) Så det blir lite mer variation på bilderna. går lika bra med t ex när Danny när han står i boxen !

Hur gammal är du?
- 19 år
Var i Sverige bor du?
- Falun, är FRK:are också
Hur ofta läser du min blogg?
- Läser via bloglovin så varje gång det finns ett inlägg där.
Hur hittade du min blogg?
- Via Eline Snabb eller Jossan och Therse tror jag.
Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se?
- Nej

23, bor i Skellefteå, Västerbotten,
Följer dig på bloglovin, följde någon länk hit.
Mer utrustning och åsikter! Det kan man aldrig få nog av!

Måste tillägga att jag är en hoppryttare och ändå tycker hemskt bra om din blogg!

23, bor i Skellefteå, Västerbotten,
Följer dig på bloglovin, följde någon länk hit.
Mer utrustning och åsikter! Det kan man aldrig få nog av!

Måste tillägga att jag är en hoppryttare och ändå tycker hemskt bra om din blogg!

Jag är 19 år och bor i Finland. Hittade din blogg via Matilda Holmströms blogg och är nu inne här dagligen. Tips både ang. ridning och hästar i största allmänhet samt utrustning&prylar-inlägg uppskattas alltid :) Sen som Malin skrev vill jag också gärna se lite mer vardagsbilder också.

- Hur gammal är du? 24 i år
- Var i Sverige bor du? - Östergötland/Norrköping
- Hur ofta läser du min blogg? Dagligen, om jag hinner
- Hur hittade du min blogg? Minns faktiskt inte, troligen länk från ngn annan blogg :)

20 år stockholm. Hittade förmodligen bloggen via någon länk. Läser flera gånger per dag! Förbättras- mer åsikter och "fakta" om saker du tycker är bra dåligt som ex olika metoder vid ridning, foder, utrustning osv. Skulle vara kul att få se privata Frida lite
Mer :-) och ridtips! Rent allmänt vill man ta del mer av din kunskap - du verkar kunna så mycket! Ex om hästens exteriör och utbildning! Aja tycker verklgen att din blogg är toppen men man skulle bli väldigt glad om du som sagt delade din kunskap :D

Hej! Jag är 28 år gammal och bor i Malmö. Jag kikar in på din blogg varje dag och tycker det är kul att du är så duktig med uppdateringarna, Jag kommer tyvärr inte ihåg hur jag hittade din blogg. Jag tycker alltid att det är roligt med bilder och filmer, även från vardagsridningen. Du är redan så duktig på bilder, men det är aldrig fel med mycket illustrationer :)

Ha en bra sommar.

Hej! Jag är 28 år gammal och bor i Malmö. Jag kikar in på din blogg varje dag och tycker det är kul att du är så duktig med uppdateringarna, Jag kommer tyvärr inte ihåg hur jag hittade din blogg. Jag tycker alltid att det är roligt med bilder och filmer, även från vardagsridningen. Du är redan så duktig på bilder, men det är aldrig fel med mycket illustrationer :) Ha en bra sommar.

- Hur gammal är du? 31 år
- Var i Sverige bor du? Sandviken
- Hur ofta läser du min blogg? Varje dag
- Hur hittade du min blogg? Via dressyrmupparna
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Mera träningstips, övningar etc. :)

18 år gammal
Jag bor i Finland ;)
Varje dag, minst 5-6 gånger...
Via dressyrmupparna :)
Åsiktsinlägg & träningstips :D

Hej! Jag är femton år och bor i falun. Jag läser din blogg varje dag om den är uppdaterad. Jag hittade den på buke, fastnade eftersom jag såg att du bodde i Falun och att du skulle flytta till Falu Rk när du köpte Danny, red där i flera år när jag var yngre, men flyttade sedan till privat stall när jag köpte egen häst. Nej, din blogg är jättebra! :)

* Hur gammal är du? - 16år
* Var i Sverige bor du? - Uppsala
* Hur ofta läser du min blogg? - flera gånger varje dag :)
* Hur hittade du min blogg? - Jag googlade på hästbloggar.
* Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? - Nej jag tycke den är bra som den är och fortsätt stå för vad du tkr :)

Hur gammal är du? - 20, vart i sverige bor du? - en liten håla norr om Falun, hur ofta läser du min blogg? - flera ggr om dagen :), hur hittade du min blogg? - genom att http://tesskliintestam.blogg.se/ länkade dig i ett inlägg, vet dock vem du är sedan tidigare :), är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? - mer vardagsbilder vore roligt men även tips och knep som man kan få lite inspiration från.
You go girl! :)

Falun. 22! Börja följa när du länkade på bilddagboken. Kollar varannan dag ungefär! Jag tkr bloggen e bra men vill som min vän Malin ha mer vardagsbilder. "vardagsoutfits" på både dig o hästarna e kul. Gärna tips om vilken utrustning som e bäst enligt dig o varför. Sen vore de kul me bilder inifrån stallet, sadelkammare ditt skåp osv! :)

- Hur gammal är du? 21 (fyller 22 i år)
- Var i Sverige bor du? Örebro, kommer dock från Falun från början!
- Hur ofta läser du min blogg? Ca 1 gång per dag.
- Hur hittade du min blogg? Minns inte, men jag minns att jag stannade för att jag kände igen dig från bukefalos och dessutom är dina hästar magiska att titta på:)

Hur gammal är du? Jag är 17 år
Var i Sverige bor du? Bor i Äppelbo, dalarna
Hur ofta läser du min blogg? Varje dag
Hur hittade du min blogg? Jadu, det kommer jag faktiskt inte ihåg men kanske genom att någon kompis har länkat din blogg :)
Det är ingenting speciellt som jag kommer på just nu som du kan förbättra :)
Super bra blogg har du! :)

- Hur gammal är du? 17 år
- Var i Sverige bor du? Norra Stockholn
- Hur ofta läser du min blogg? Nästan varje dag, ibland flera gånger per dag :)
- Hur hittade du min blogg? Tips från Birgitta (birgittashastsida.blogspot.com)
Måste bara passa på att säga att din blogg är superbra, att din Danny är sååååå fin, att du rider honom så fint och att du är en förebild för mig! :)

- Hur gammal är du? 17 år
- Var i Sverige bor du? Norra Stockholn
- Hur ofta läser du min blogg? Nästan varje dag, ibland flera gånger per dag :)
- Hur hittade du min blogg? Tips från Birgitta (birgittashastsida.blogspot.com)
Måste bara passa på att säga att din blogg är superbra, att din Danny är sååååå fin, att du rider honom så fint och att du är en förebild för mig! :)

- Hur gammal är du? 23 år :)

- Var i Sverige bor du? Säffle i Värmland

- Hur ofta läser du min blogg? ca. 1 gång per dag

- Hur hittade du min blogg? Lillasyster följer dig och jag hamnade här när jag skrev in "fr" i adressfältet ;)

Jag är 18 år gammal.
Jag bor 2 mil utanför Falun.
2 gånger per dag läser jag din blogg.
Min klasskompis tipsade om den.
Kanske sätta in/fixa en lte roligare design, eller itne vet jag, hehe.

Jag är 14 år gammal, bor utanför stockholm och läser din blogg flera ggr per dag! :) Jag hittade din blogg genom att dressyrmupparna länkade tror jag :D tycker att din blogg är bäst!!! Du är så målmedveten och du har två JÄTTEFINA hästar! ! Jag tror att du kommer gå långt inom ridsporten! :) du är en stor förebild för mig!

Jag är 34 år och bor i Malmö. Jag hittade hit rätt nyligen från Matilda Holmströms blogg och läser dagligen. Jag har inte kommit på nåt jag saknar ännu men gillar generellt inlägg om träning/utbildning/tävling - och så bilder och filmer förstås!:-)

Jag är 18 år och bor i Stockholm. Jag läser din blogg varje gång du uppdaterat då jag följer den via bloglovin. Jag hittade hit som så många andra genom Matilda Holmströms blogg.
Jag tycker att du har bra blandning på dina inlägg, så det är väl inte direkt nått jag saknar, du kanske kan göra en bildserie om hur du gör dina knoppar :)

Jag är 14 år, jag bor i Borås, jag läser din blogg varje kväll innan jag ska sova "älskar din blogg", jag kommer inte ihåg hur jag hittade den men jag tror det var nån som tipsade om den på sin blogg.:)

Jag är 15 år, borni Stockholm, jag läser din blogg MINST en gång om dagen, men ibland tittar jag in 5 gånger och vissa dagar ingen, så det jämnar ut sig:)

Jag är 16 r och bor i Svärdsjö (rider för svärdsjö Ridklubb där jag vet att du tävlat ett antal gånger)
Jag följer dig via Bloglovin, jag läser alltså din blogg så fort du uppdaterar. Jag hittade din blogg då min tränar sa att hon kommit in på din blogg av misstag, och såg att du sett min ridhjälm på en hopptävling och sedan gjort likadant med din. Alltså blingat din Lami-Cell Master.

Jag tycker du inte ska ändra på n¨gonting på din blogg. Jag gillar VERKLIGEN din blogg, tycker inte du ska ändra någonting. Om du ändrar din blogg, skulle den inte vara samma som förut och inte lika mycket DU tror jag ;)

Ida

Jag är 16 r och bor i Svärdsjö (rider för svärdsjö Ridklubb där jag vet att du tävlat ett antal gånger) Jag följer dig via Bloglovin, jag läser alltså din blogg så fort du uppdaterar. Jag hittade din blogg då min tränar sa att hon kommit in på din blogg av misstag, och såg att du sett min ridhjälm på en hopptävling och sedan gjort likadant med din. Alltså blingat din Lami-Cell Master. Jag tycker du inte ska ändra på n¨gonting på din blogg. Jag gillar VERKLIGEN din blogg, tycker inte du ska ändra någonting. Om du ändrar din blogg, skulle den inte vara samma som förut och inte lika mycket DU tror jag ;)

- Hur gammal är du? 17 år
- Var i Sverige bor du? I lilla borlänge
- Hur ofta läser du min blogg? Varje dag
- Hur hittade du min blogg? Genom andra häst bloggar
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Mera om danny han är sjukt jäkla fin <3


- Hur gammal är du? 17 år :)
- Var i Sverige bor du? bor i uddevalla!
- Hur ofta läser du min blogg? varje dag, följer dig på bloglovin! ;)
- Hur hittade du min blogg? haha det kommer jag inte ihåg!
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? bli mer personlig, lite mer bilder runt om hästarna kanske? asså inte bara ridbilder och sånt :D annars skitbra blogg!!!! <3

31år, bor i -typ- Örebro :), läser 1-2ggr per dag, hittade genom en kommentar du lämnat på ngn annan blogg, tycker du skriver jättebra så jag vet inte vad jag skulle vilja bidra med här...

-

20år, FINLAND, flera gånger per dag, via dressyrsnack :)

19 år och bor i stockholm. Hittade nog hit via fb skulle jag tro och jag följer dig på bloglovin så kikar in varje gång du uppdaterat ;)

47 år, jämtland, via dressyrmupparna, mer träningsvideor där man hör tränaren, kunskapstips. Läser den flera gånger om dagen. Jättefina hästar.

22, Värmland, hittade dig via dressyrsnack och läser igenom din blogg ungefär 3 gånger i veckan. Jag tycker det är en bra blogg för du är duktig, har fina hästar och är mån om dem.

- Hur gammal är du? 26 år - Var i Sverige bor du? Borlänge - Hur ofta läser du min blogg? Varje dag via bloglovin - Hur hittade du min blogg? Kommer ej ihåg

- Hur gammal är du? Jag är 20 år (fyller 21 på lördag) :D
- Var i Sverige bor du? Bor i Stockholm :)
- Hur ofta läser du min blogg? Brukar klicka in på din blogg 2-3 gånger per dag, de dagar jag har mindre att göra blir det dock oftare :)
- Hur hittade du min blogg? Via Holmströms blogg!
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Tycker att inläggen om hästarna mm är väldigt bra och läsvärda! Däremot vet man som tididare sagt inte så mycket om dig :) skulle även vilja höra varför du valde dressyrvägen och inte hoppning :)

G

- Hur gammal är du? 14
- Var i Sverige bor du? Dalarna
- Hur ofta läser du min blogg? När jag har tid :)
- Hur hittade du min blogg? Som länk på en annan blogg.
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Nej, den är bra som den är ;)

Jag är 17 år och bor i en by söder om Växjö. Tittar in några gånger i veckan. Hittade hit via en kommentar du skrivit hos dressyrmupparna. Tycker inte du ska ändra något ;-)

Jag är 15år och bor i västerbotten. Läser din blogg kanske en gång per dag. Hittade den via en annan blogg tror jag. Jag är ponnydressyr ryttare och tycker det är jätteroligt att få tips och ideér och läsa om dina fina hästar som du rider så bra. :) Vet inget särskilt som du borde förbättra.

Jag är 18 år och bor i Stockholm. Ibland så klickar jag mig in flera gånger om dagen (skolan, tåget, fritiden), andra dagar så kollar jag inte alls. Men jag är för det mesta ganska så uppdaterad. Hittade hit från Dressyrmupparna som länkade dig när du precis hade startat den här bloggen :D Tycker du kan bli lite mer personlig och utrustningsinlägg är ju aldrig fel.

Hur gammal är du? - 17 år
Var i Sverige bor du? - Uppsala, Uppland
Hur ofta läser du min blogg? - Ett par ggr per dag
Hur hittade du min blogg? - Via Matilda
Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? - Skulle vara kul om du vill skriva olika sortes övningar. T.ex för att få en mjukare häst, avslappnad häst osv. :)

Hur gammal är du? - jag är 20 år
Var i Sverige bor du? - Söderköping, Östergötland Hur ofta läser du min blogg? - Några gånger om dagen.
Hur hittade du min blogg? - Från Bloglovin
Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? ingenting jag vet nu, tycker att din blogg är jätte bra och rolig att läsa!

Hej! Jag är 21 år och bor strax utanför Alingsås, (som ligger 3 mil utanför Göteborg). Jag läser din blogg i stort sett varje dag. Jag hittade din blogg via Matilda Holmström. Tycker inte direkt du ska ändra något, men skulle vara kul om du var lite mer personlig.

- Hur gammal är du? jag är 18.
- Var i Sverige bor du? jag bor i västerås.
- Hur ofta läser du min blogg? 2 gånger om dagen.
- Hur hittade du min blogg? det var någon som hade skrivit om dig i sin blogg.
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? jag tycker du skriver ofta, intressanta och roliga inlägg:)! vad mer kan man begära.

17år från Skåne. :) bor i Ängelholm som ligger i närheten av Helsingborg om det gör det lättare! :) jag läser din blogg varje dag och jag hittade din blogg genom Matilda Holmström. :)

16 år, bor i Stockholm. Jag läser din blogg nästan varje dag och blev tipsade av en kompis om din blogg. Skulle som många andra skrivit få in lite mer personliga inlägg och även ett inlägg om Klas :) Kram

26 år, bosatt i Umeå. Läsar din blogg varje dag, har fock ingen aning om hur jag hittade hit... Eller jo, jag tror det var Matilda Holmström som tipsade om din blogg i något inlägg när den var nystartad.
Jag gillar själv att pyssla inför tävling så inlägg kring tävlingsförberedelser, fix och trixs och knåp skulle jag gärna läsa mer om. :)

- Hur gammal är du? 17
- Var i Sverige bor du? 45 min norr om Göteborg!
- Hur ofta läser du min blogg? Minst en gång om dagen typ
- Hur hittade du min blogg? på matilda holmströms blogg tror jag!
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? nope!

Hur gammal är du?15 år

- Var i Sverige bor du?bor i Finland :P

- Hur ofta läser du min blogg?typ varannan dag!

- Hur hittade du min blogg?en vän tipsade :))

- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se?nej den är väldigt bra som den är, ´men kanske mer ridtips? :))

- Hur gammal är du? 16 år
- Var i Sverige bor du? i småland i utanför en liten stad som heter ljungby
- Hur ofta läser du min blogg? var och varannan dag, beror på hur mycket jag har att göra.
- Hur hittade du min blogg? jag kommer inte ihåg. Jag tror du var länkad i någon annan blogg.
- Är det något speciellt du tycker att jag kan förbättra på www.fridahallgren.se? Nje jag tycker att din blogg är väldigt givande och jag kan inte låta bli att avundas dig dina två fina hästar :)

19 år, höör, så ofta du uppdaterar (följer på bloglovin), Kommer inte ihåg hur jag hittade den. Men började läsa den precis när den var nystartad. Jag tycker egentligen inget kan förbättras, trivs riktigt bra med den som den är.




Kom ihåg mig?