Esco laddar

Ja nu har vi börjat tagga till ordentligt! Jag började med att longera Danny för att ha honom "klar" så jag kunde lägga fokus på Esco. D var jätteduktig och framförallt lugn! Spänstig.
 
Esco skrittade jag fram ordentligt och efter det red jag ungefär 20 minuter i ridhuset och checkade öppnor, slutor, skrittpiruetter och enkla byten. Alla rörelser som dom ligger i programmet. Jag red honom på träns + graman och han kändes helt suverän. Galoppen var idag klockren och han väntade på mig i alla rörelser vilket är väldigt viktigt då han gärna "försvinner iväg" när han blir för het. 
 
Efter ridningen schamponerades han ordentligt och sedan fick han stå inne från ca 14.00 för att inte bli för trött ute i hagen. Jag packade i ordning alla saker, spånade transporten och bar fram hö + foder för helgen. Det är mycket som ska med på meeting! Esco fick på sig det nytvättade supertunna stalltäcket från Amigo och sedan åkte jag hem och packade ihop mina grejer. Mamma och jag ska bo på tävlingsplatsen så vi kommer att ha nära till uppstallningen vilket känns jättebra och tryggt eftersom det är Escos första meeting.
 
Såhär laddar E upp inför helgen! 
 

lycka till nu frida!!

Hej Frida! Hittade just din fina blogg och tänkte säga att jag tipsat mina läsare om dig på min blogg! Lånade en fin bild på dig och din häst, hoppas det var okej annars får du säga till!
Kram Malin

Stort lycka till!




Kom ihåg mig?