Fredagsmys

Har som sagt jobbat hela dagen men åkte till stallet på kvällskvisten och myste lite. Först tänkte jag inte rida någon av hästarna men så såg Danny så himla pigg och glad ut att jag inte kunde låta bli haha.. Han ska ju ändå vila imorgon när jag jobbar!
 
Sagt och gjorde, fram med sadel och borstar. Då kom jag på problem 1, jag har mjukisbrallor på mig. Problem 2, jag har mina rosa foppatofflor på mig... Ingen lysande ridoutfit. Löste det genom att kavla upp mjukisbrallorna till knäna och sedan ta mina ridstövlar på mig - haha! Tur jag skulle ut i skogen så ingen skulle se mig.. Red i alla fall en sväng på stora utebanan och hoppade Danny på riktigt för första gången! (mer om detta i ett separat inlägg kommer). Sedan skrittade vi ut en sväng.
 
Esco var lerig från topp till tå, som vanligt, så han fick duschas och sedan pysslas om lite på stallgången. Nu har jag kommit hem och ska göra i ordning inlägg för imorgon! Då kommer bland annat svar på frågestunden och lite annat. Jag jobbar dygn men bloggen sköter sig själv under dagen, allt för er! 
 
Killarna myser lite... Är han inte världens coolaste hingst Esco?! Finns ingen snällare. 
 



Kom ihåg mig?