Funderar lite..

Är inne i ett läge där jag inte riktigt vet hur jag ska göra med Danny. Ska jag fortsätta tävla så som jag har gjort? Det känns på ett sätt som att vi är "klara" med LB, på ett annat sätt känns det som att vi har massor av jobb framför oss även i den klassen. Att gå upp till LA:1 känns lite fånigt, visst tillkommer det någon skänkelvikning men det är fortfarande på precis samma nivå. Visst kan det vara bra att styra runt i lätta klasser för att miljöträna, men någon stans får man också fundera på om det verkligen ger något. Är det värt att lasta på honom, åka iväg och rida en klass där jag egentligen vet redan innan ungefär hur det kommer att sluta? Av tre starter har han vunnit en och varit andraplacerad i två. Han har ju faktiskt varit väldigt duktig med miljön.. Inga kast inne på banan och överlag väldigt modig (om än lite spänd).
 
Det som det lutar mest åt just nu är att jag faktiskt lägger ner tävlandet ett tag för Danny. Ägna massor av tid åt att träna, stärka och befästa. Få honom avspänd och lugn. Känna att vi behärskar halter, övergångar och längningar utan problem. Börja känna på rörelserna i MSVC och kanske sikta på några tävlingar i höst istället? Vi är inte där än, men inte kommer vi närmare för att vi rider runt i LB-klasser heller..
 
Danny är en häst som jag ser långsiktigt med. Jag hoppas att vi ska ha enormt roligt tillsammans och ta oss en bit upp i klasserna. För att göra detta måste vi träna klokt och vila i mellan åt. Kanske är det bättre att välja bort dessa småtävlingar och istället använda den dagen till mer träning. Vi har så mycket vi måste förbättra men man kan inte ta allt på samma gång - det krävs därför fler träningstillfällen. Men jag vet inte riktigt just nu.. Ska fundera lite i några dagar.