Helt hopplös

Är jag inte i stallet så kollar jag hästannonser, tävlingsresultat och läser hästbloggar. Hela kvällarna sitter jag och och söker på dressyrvideos på youtube och följer internationella juniorer och YR's hemsidor från utlandet. Lyssnar jag på musik så brukar mina tankar direkt gå till "går denna låt att använda i en kur?"
 
All min lediga tid går till stallet, eller saker som rör hästarna. Visst kan det låta helt galet, men jag tycker att det är så in i (ursäkta) helvete kul att jag gladeligen gör detta 24 timmar om dygnet! Då och då gör jag givetvis vanliga saker, fikar på stan med kompisar eller partajar lite på helgerna - men i det stora hela är mitt liv häst. Jämt och ständigt häst. Jag älskar det!
 
 
En video som kan ge mig gåshud. Fantastisk häst, fantastisk ryttare. Jag har prisat henne förrut! Cathrine Dufour nybliven EM-guldmedaljör Young Rider på Atterupgaards Cassidy.
 
 

Vilket jäkla ekipage, riktigt häftigt program med!!
Förövrigt låter det inte alls galet att tänka på hästar så mycket..Jag är precis likadan ;) Älskar att möta (i detta fallet läsa om) personer som verkligen brinner för hästarna och kan prata om det jämt.. Så härligt tycker jag :) Man måste nästan tycka om den här sporten så mucket ibland, för att orkamed allt..

Makalös inspiration!!




Kom ihåg mig?