Stressar ihjäl mig..

Varför, varför tackade jag ja till extrajobb idag? Är jag från vettet? Var i stallet vid 07.15 och har precis kommit hem därifrån. Har ridit tre hästar, mockat, packat hö, fixat vatten/krafft och allt där till. Putsade tre sadlar, putsade sadelgjordar, tränsen hann jag inte.. dom får fixas imorgon.
 
Har i övrigt inte hunnit fixa en endaste tävlingspinal och jag känner mig sjukt stressad över detta - vad är rent? Vad behöver tvättas? Slutar inte förrän 21 ikväll och direkt efter det måste jag till stallet och promenera Danny på tävlingsbanorna.. Sedan ska jag fixa allt!! Hästarna måste schamponeras också.. 
 
Esco red jag på utebanan där tävlingsbanorna kommer att vara imorgon. Det gick utan att överdriva riktigt dåligt. Jag har blivit så bortskämd med att han har gått så otroligt bra på kandaret, man behöver nästan inte hålla i tyglarna. På tränsbett går han mot hand när man tar halvhalterna och kändes allmänt stark. Vi hittade ingen lugn takt och nä.. bara dåligt. Jaja, genrepet ska gå dåligt eller?! Vi laddar om till imorgon..
 
Danny däremot han var lysande. Red även honom ute på utebanan och där har han inte varit på ett tag så var beredd på lite bus - men icke! En bockning i första fattningen men efter det lugn. Jämn, bra takt och duktig. Han har överlag varit väldigt lugn i ridningen så jag kommer inte att rida honom imorgon innan tävlingsstart.
 
Diglett gick också ute. Först var hon riktigt het och lite "spooky" men lugnade ner sig efter en stund. Även hon var jämn och riktigt trevlig. 
 
Tre kvalitetssadlar. Amerigo, Equipe, Childeric. Mums!
 

Kan du inte lägga ut en bild eller något på Diglett så att man får se vad det är för ponny du rider nu. Precis som du gjorde med den vita fina ponnyn du red. Spirit heter väl den? Hoppas allting går bra i morgon:)

Svar: Jo absolut!!
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?