Jag hinner inte

Måndag och en ny vecka. Lite spännande då jag går och väntar på att Ellen/Carro sa höra av sig och säga att sadeln är skickad från Frankrike.. Den borde skickas vilken dag som helst, men sen tar det förstås ca en vecka för den att ta sig hit - men vore kul att veta när den är påväg.
 
Sedan känner jag att jag måste vara ärlig och säga att jag inte hinner uppdatera här så mycket som jag hade velat. Har en period med monstermånga och långa pass på jobbet som tar all tid, och den lilla bit som blir över på dagarna ägnar jag åt att stressa genom all stallskötsel. Även idag jobbar jag 8-21 och jag hoppas att ni förstår att jag har jättesvårt att hinna med allt då. Nästa vecka går jag in och gör 24-timmarspass istället och då blir det med andra ord fler fria dagar - då blir det bättre!
 
Vill dock säga att jag tycker att det är jättekul att driva www.fridahallgren.se och jag försöker göra så mycket jag kan för att ni ska vilja följa mig!
 
I slutet av veckan är jag ledig och ska börja packa i ordning för helgen. Vi åker förmodligen tidigt på lördag morgon och spenderar alltså helgen i Örebro på tävlingar.
 
 

Hej! Jag undrar vad du har för skydd på hästen när den går i hagen. Jag har inte haft skydd på i hagen tidigare men behöver det nu då hon har smällt till sig själv på benet och jag vill vara extra försiktig nu. Dock har jag helt vanliga senskydd och de är alldeles för varma och andas inte så om hon har de på sig för länge blir det varmt, svettigt och instängt. Tänkte om du kanske hade något tips på vad som fungerar? Måste säga att Danny är en supersnygg häst och ni passar himla bra ihop! :)

Svar: jag har vanliga mjuka protectorskydd. Mina är vita så dom blir inte så väldigt varma!
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?