Lite förvånad

Kul att några tog sig tid att svara på den lilla enkäten till er läsare! Ni får gärna fortsätta svara då jag tycker att det är jätteroligt att veta lite mer om vilka som läser min blogg.
 
Det som gör mig lite förvånad är den relativt höga medelåldern! Många som har kommenterat är uppåt 25-30 år och några svarade även att dom var över 40 år. Väldigt få var under 18 år. Med mina blotta 20 år blir jag faktiskt lite imponerad över att jag kan nå ut till såpass mycket äldre människor än mig själv, jätteroligt! Detta styrker även min teori att dom flesta läser min blogg på jobbet (?) eftersom jag har betydligt fler läsare på vardagar än på helger. 
 
I vilket fall, jätteroligt att veta mer om er! Jag fick även ett par kommentarer om att jag borde göra bloggen lite mer "personlig". Helt sant! Jag har egentligen aldrig skrivit något om mig själv som person, vem är jag? Hur är jag som person?
 
Har verkligen blivit inspirerad till ett gäng inlägg som ni får hålla utkik efter framöver! 
 
 

Jag läser iaf inte på jobbet, är mammaledig :-)
Jag trodde faktiskt du var äldre när jag bara kände till dig via Buke, innan jag besökte bloggen och såg att du var YR!

Hittade din blogg igår och jag blev helt stucked! Otroligt rolig och intressant läsning. Superfina hästar och fina bilder har du!

Nu skriver jag igen, eftersom jag av ren slump kom in på din blogg igår och blev totalt kär i din häst Danny! Han är preciiis en häst i min smak. När jag var i Falsterbo 2009 så var det en häst som föll mig lite extra i smaken på framridningen, nämligen Blue Horse Romanov. jag lyckades få några bilder på honom, tror han var 5 år då ? Han var en liten vilde, men när han väl släppte till, VILKEN HÄST!!och det är ju inte för inte Edward Gal rider denna guldklimp idag! Kanske vill du att jag skickar dig bilderna? De är på nära avstånd och ngn är väldigt fin faktiskt :)

Svar: Tusen tack och tusen tack för bilderna!
Frida Hallgren

ida

åå fin häst! :)

Vilken fin blogg! :D♥ Kommentera gärna våran!

Puss & Kram♥




Kom ihåg mig?