Lite tyckande om Hööks

Har precis kommit på att jag inte tidsinställde några inlägg igår.. Hur tänkte jag då? Jag jobbar ju 9-21 idag haha..
Som tur är har jag världens bästa jobb där jag kan snabbfixa några inlägg här. Har suttit och kikat lite på Hööks hemsida hela veckan för att se om det dykt upp några produktnyheter och det börjar komma så smått!
 
Det är alltså höst/vinterkollektionen jag väntar på, ska bli jättespännande att se vad dom har knåpat ihop för snygga saker. Jag tycker att Hööks är en jättebra affär där jag köper mycket förbrukningsvaror (hagskydd, handskar etc.) då det är billigt men ändå till helt OK kvalité. Det är kanske inte dit jag går för att köpa mina finaste ridkläder men överlag gillar jag utbudet starkt. Har faktiskt aldrig blivit besviken eller haft varor som gått sönder direkt därifrån.
 
Vad tycker ni om Hööks? Är det en affär ni handlar på eller går ni hellre till "dyra" ridsportbutiker?
 
 
 
 

Jag tycker att Hööks har förbättrats väldigt mycket de senaste åren. Jag köper en del saker där, mest förbrukningsvaror som pälsglans, hagboots, grimskaft och sånt där men även lite kläder om jag hittar nåt jag gillar.
Nä, jag tycker allt att Hööks är bra!

Jag har blivit besviken ganska många gånger och köper sällan något där längre, men har faktiskt ett träns som jag är supernöjd med (ett GM Hera). Har ett par ridbyxor som jag skulle kunna tänka mig i en annan färg också, men de är snyggare än vad de är sköna, haha :-)

Jag gillar Hööks! Ibland så faller modet mig inte i smaken men kvaliteen har jag sällan hittat något fel på. Köper ofta täcken därifrån och de har hittills varit jättebra.

Är det någon som har någon erfarenhet av deras schabrak? Har inte vågat köpa något därifrån då jag är rädd att det glider bak/veckar sig m.m.

Jag har älskar Hööks för vardagsprodukterna som de har, men ibland blir jag besviken på kvaliteten. Tycker dock det blivit mycket bättre!

Schabraken är jag positivt överraskad av. De har varit superbra de dressyrschabraken jag har köpt, hållt formen och legat bra.

T

Tycker hööks får snyggare och snyggare produkter och väntar på deras nya kollektion som ska släppas imorgon!
Vardagliga stallkläder,stallskor,handkar och hagboot och hagskydd fungerar utmärkt där! :)

Jag tycker hööks är bra. Köper nog ungefär samma saker som dig. Sen faller mig inte allting i smaken. Men det tycker jag inte heller att kingsland, pikuer, hv polo osv heller alltid gör. Men det kan nog vara för att det in bland kan bli lite "för mycket" för min smak. Men sen andra saker passar som "handen i handsken". Men det är ju sådana saker som inträffar även på hm och lindex:)

Jag handlar på hööks, jag tycker dom har bra saker och framförallt ett bra pris. För mig spelar det ingen roll om det är märke på sakerna eller inte, det är fortfarnade kläder eller stövlar osv :) Men gillar även Horsemeup.se då dom har trav saker där för ett bra pris, annars travshopen :)

Tycker att hööks är bra! De har bra vardagssaker och bra priser, borstar, vantar, vissa tänken osv tycker jag är bra att köpa hos dem :) Inte typ schabrak och vissa andra grejer men över lag gillar jag hööks, har mycket bra o ha-saker därifrån! :)

Jag gillar hööks. Jag köper inte mina ridbyxor, stövlar, hjälm etc därifrån men min hästs saker som schabrak, täcken, borstar, lindor, boots etc kommer ofta hem därifrån. På min PRE har hööks täcken legat bättre än Rambos och schabraken ligger jättebra. Sen handlar jag även i andra butike, jag gillar att blanda och köper det jag gillar från olika butiker, jag är ingen vandrande reklampelare för något märke. :)

Jag tycker sådär om Hööks... Kanske har produktutvecklingen gått framåt, men tidigare var inte deras täcken av speciell bra kvalitet. Köper jag något där så är det mest "förbrukningsvaror". Sedan har inte min närmaste Hööksbutik speciellt bra personal, totalt oengagerad i sitt arbete, det gör liksom inte att jag blir mer motverad till att handla där;)

Moa

Håller med dej. Köper inte ''finare'' ridkläder och sådant där, men jag små handlar lite hela tiden! Hööks är ju väldigt billigt och jag tycker man får relativt mycket för pengarna. :)

Älskar Hööks. Deras regntäcken är kanske inte det bästa men man kan hitta mkt smått och gott ändå. Jag gillar CH tränsen.

Täcken och schabrak är helt värdelösa. Men förbrukningsgrejer som boots, grimmor, skydd och annat brukar vara ok.
Täcken är jag mest besviken på. Urkass passform och dåliga material som läcker och går sönder till ett relativt högt pris.. Finns MYCKET bättre grejer till typ samma pris. Tex shires och Amigo.

Jag har handlat där några gånger, bland annat ridbyxor som jag är jättenöjd med! Superbra passform och sköna till bra pris. Klart hiss från mig :-)

Nej är verkligen inget fan av Hööks. Har tex blivit väldigt besviken på alla träns jag köpt där. Varför måste de lägga på en sådan äcklig, plastig yta!!? Ridbyxor som tappar formen snabbt, regntäcken med usel passform (man får väl vad man betalar för i det fallet), grimskaft som går sönder på tok för lätt (varning! inte kul när man är ute o går med en häst o upptäcker att det inte finns ngt i änden på grimskaftet) och alldeles för sladdriga schabrak som inte ger något som helst stöd. Tycker dock att de börjat göra SNYGGA grejer men kvalitéten är för dålig o de håller ju inte o då blir jag bara så besviken. Ska säga att jag ÄNDÅ handlar där ibland, det gäller att välja "rätt" prylar ;)

jag tycker hööks är jätte bra handlar där ofta! :D

Tycker Hööks är sådär. Vissa grejer håller fin kvalité men vissa blir man tyvärr besviken på. Men så är det ju inte högre priser heller så man kan ju inte förvänta sig allt för mycket. Föredrar de dyrare butikerna och köper numera väldigt sällan på Hööks och lägger istället pengarna på "märkes grejer". Tycker det är värt pengarna helt enkelt då grejerna håller bättre, passformen är bättre osv. Men förr var det i princip enbart Hööks jag handlade på, men som sagt föredrar jag andra nu. Även om man naturligtvis kan hitta mycket fint hos Hööks också! :)




Kom ihåg mig?