Mail

Blev lite förskräckt när jag kollade mailen i morse. Jag och Linn har ju haft våra stridigheter om både det ena och det andra tidigare.
 
Istället fann jag ett jättetrevligt mail där Linn skrivit att hon tycker att hon tycker att det är tråkigt att vi kom så på kant med varandra från början, att båda hade fördomar men att hon numera tycker att jag verkar vara en "toppentjej" genom att läsa bloggen. Jag fick även beröm för Danny och det gjorde mig jätteglad.
 
Skrev tillbaka ett långt mail tillbaka till Linn och jag hoppas att hon känner sig lika glad som mig över att "sluta fred" och bemöta varandra på ett mycket bättre sätt. Tack till dig Linn som är så öppensinnad och skev detta till mig! Jag läser dressyrmupparna.se varje dag och ser massor av likheter mellan hennes Cupido och min egen Danny. 
 

Funkar ad settings bra för dig? Tjänar du något? Har tyvärr bara hört dåligt om de.

Svar: Jag har ingen reklam från dom, så har ingen aning.
Frida Hallgren

Vad har ni bråkat om?

vad kul att höra! :)

Dålig stil tycker jag att skriva ett mejl, visst ni bor långt ifrån varandra, men det finns ju bättre sätt att säga "förlåt" på tycker jag!

Svar: Haha skämtar du? Vad hade du tänkt göra, åka hem till varandra? Vi känner inte varandra jag och Linn så att skicka ett mail var väl förmodligen det klokaste man kunde göra.
Frida Hallgren

Hej Du är min idol ok jag älskar Hästar
jag har läst på din blogg att din Häst heter Danny.men om du skulle kola på en häst på en blogg som hästen seljs på vilken sida skulle det vara?;)

Svar: Förstod inte riktigt frågan...?
Frida Hallgren




Kom ihåg mig?