Therese och Tiara Magic del 1

Här kommer första delen av bilderna på Therese och "Loppan" eller Tiara Magic som hästen egentligen heter. Loppan är ett sto f. 2001 e. Magini - Jaguar. Dom tävlar MSVB och siktar mot MSVA.
 
En underbar häst !!!!!
 

wow vilken snygging! fina dom var ihop :)

vilken jättefin häst :)

Är det hennes stövlar du menar när du säger att du ska köpa likadana som "therese"? Jättesnygga :) Fin brun färg :) vad roligt att hon också har en "childeric" sadel ni kommer att vara väldigt lika! du har ju också vit fodring på tränset (även om hon har kandar då:P)

grymt fin häst!

Har tyvärr inte bara positiv erfarenhet av Magini hästar.. men denna var riktigt häftig! Roligt! :)

Kommer du fota nåt på tävlingarna nästa helg? =)

Fin häst!, synd att den släpper ryggen ocg får benen bakom sig bara...

...och jag bara dreglar över stövlarna!! ;)

Nä det var ingen underbar häst, dötråkig i mina ögon. Nästa tack! =P

Svar: Sjukt tråkig och onödig kommentar. Man tycker olika, jag tycker inte att din häst är så himla rolig den heller.
Frida Hallgren

Måste bara säga att detta är en av mina absoluta favoritbloggar, och det är inte många som jag tycker om.. ;p Superbra jobbat, älskar bloggen! :D

Svara gärna på denna fråga:

http://londonryttaren.blogg.se/2012/july/hastblogg-eller-blandat.html#comment

Kram (:

Wow, flott häst :D

Hur fin som helst! Ryttaren sitter så fint :) Mer sånna här inlägg tack :)

å fina Tiara Magic.. såg henne på tävlingsbanan för flera år sen, (hon måste varit unghäst då)och fastnade för henne :)

Loppan är bra snygg hon! Vad har du för inställningar när du fotograferar hästar i rörelse? :)

Jätte läcker häst! Vad har du för mål med den? :)

Fint ekipage!
Känns det bra att lägga en sån kommentar, Zandra? Eller vad är vitsen med den liksom. Elakt.

vill inte vara sådan som pekar på småsaker, ser att ryttaren faktiskt knappt alls håller i stången när hon rider, men förstår inte varför kindkedjan är så hårt spänd... kan ju ha varit en engångsföreteelse och vissa rider ju helt enkelt lite mer på stången =) däremot verkar inte hästen speciellt påverkad av det, utan jag tycker faktiskt att den ser riktigt trevlig ut!

Sofia, jag håller knappt i stången eftersom hon är otroligt känslig i munnen och håller jag mer i stången så tycker hon att det är i obehagligt :) man ska ju faktiskt inte behöva hålla så förfärligt mycket i stången..... Däremot ska den ju inte hänga för mycket för det kan ju också bli obehagligt.. Det är en fin balansgång men jag kan säga att jag mer eller mindre bara rider på bridongen och trivs bäst på att rida alla hästar på träns men eftersom jag måste ha kandar på tävling så blir jag jutvungen att ha det på träning rätt ofta :)

Vilket trevligt ekipage! Ska bli kul att se "del 2"! :)

Skitsnygg häst, och fint ekipage!!! Älskar ditt svar till "Zandra" också, får tyvärr ofta kommentarer från henne i samma stil. Bara att bita ifrån ;)

Rätta mig om jag har fel, men blir inte stången "strängare" ju hårdare kedjan är spänd? Sitter stången som i detta fall parallellt med hästens mun så borde alltså bettet bli skarpare och inte främja en häst som är extra känslig? Ingen kritik mot detta fina ekipage, är bara intresserad. 45 grader på stången är väl vad jag vet rekomendation.

jag håller med Lisa ang stången,

Fin häst! Måste faktiskt påpeka att childeric sadlarna ser hemskt sköna ut, hästen jag har nu hade en sådan hos förra ägaren men jag tyckte tyvärr inte om sadeln när jag red i den, blev som i stolsits :/ men sadeln jag har nu, en Frank bains liknar childeric ganska mycket, just med "luftpadden" som är i själva sadeln på undersidan. Den sadeln passar mig perfekt! :) hoppas det går bra för dig också Frida med nya sadeln, fler ridbilder på dig tack :D

Om du hamnade i stolsits i Childericen låg den förmodligen inte optimalt på den hästen ;)

Jättefint ekipage! Jättefin häst, jättefin sits. :)
Tråkigt med alla onödiga kommentarer om att häst inte arbetar (då den uppenbart gör det) stången, tråkig häst etc. Kan det vara den svenska avundsjukan?
Bilder är alltid ögonblicksbilder! Dessutom vill jag se om ni rider så jäkla mycket bättre. De som pratar mest brukar oftast vara sämst...

Håller med Maria. Theres och Tiara är ett jättefint ekipage, har sett de på tävlingsbanorna flera gånger. Fantastiskt fina live! Den svenska avundsjukan ja.. Jag tycker ridsportvärlden är extrem. Det verkar finnas så otroligt många proffstyckare och skitsnacket flödar överallt. Så tråkigt.

Men herregud, vilka tråkiga onödiga kommentarer! Skärp er!! Unna andra framgång, och njut av att få titta på fina hästar! Det är väll därför vi håller på med den här sporten..?! För att vi tycker hästar är fantastiska?!! Nej, just ja... Det var ju bara vår egna häst!! ALLA andra är tråkiga.. Och framför allt gör alla andra fel och enbart JAG gör rätt!! Som sagt, skärp er!! Tiara är fantastiskt fin och Therese är jätte duktig!!

Jättefint exemplar av vårt svenska halvblod!
Det är så fint med stor bläs på brun häst.

Underbar häst! Bra svar till Zandra ;)

Alltid lika intressant med dessa "ryggdunkar-klubbar" =P
Förstår inte hur du finner min kommentar "onödig och tråkig"? feedback behöver inte bara vara positiv och vi har ju yttrandefrihet i detta landet....
Jag gillar inte halvblod och jag gillar inte bruna hästar. och det har ingenting med någon avundsjuka att göra som ni tycks tro.
Dessutom tycker jag inte den ovan har någon utstrålning (något faktiskt din har, trots att den är både brun och halvblod)
Att du inte gillar min kan jag förstå, eftersom du "förnekar" E's ursprung och försöker göra honom halvblodslik som du själv uttryckte det.
Och till skillnad från dig, och uppenbarligen flertalet av dina läsare, så respekterar jag folks åsikter och ståndpunkter. Det är därför hästar finns i alla olika grenar och former, för att allas smak är OLIKA. Enough said.

Svar: Så du tycker att det är FEEDBACK att skriva "dötråkig, nästa tack?"? Det är ju bara för idiotiskt för att ens kommenteras. Om du inte gillar det, varför ens ödsla tid med att skriva en sådan kommentar och i synnerhet till ett inlägg där det inte ens är bloggägarens egen häst?
Frida Hallgren

Måste alla bilder på alla hästar som visas på en blogg tilltala alla eller vara hästar av världsklass?
Gud så få bilder det skulle bli på bloggarna hörrni!

Alla har sin fulla rätt att tycka vad man vill men det hör till rent hyfs att framföra det på ett trevligt sätt.

Kritik ska vara konstruktiv, det saknar zandras kommentar helt.

Tiara har jag sett mycket av då med hennes förra ägare jag vart kär dag 1 när jag såg henne!
När hon skulle säljas ville jag så gärna ha henne hon är så häftig!




Kom ihåg mig?